Aktuális Asztrológiai előrejelzés az év végéig: Nap a Nyilasban (December 16 – December 31)

ganeshbalineseA Nap, Merkúr és Vénusz együttállás mindig kivételes kommunikációs képességeket ad, és mindez ráadásul a Nyilasban, ami a lelkiség, és az együttérzés jegye a természetes zodiákusban­; így ez igen csak kelendővé teszi majd az elképzeléseinket és rálátásainkat.

Ezen túl azáltal, hogy pont egymással szemben van a Jupiter és a Mars, ráadásul mindkettő a lehető legerősebb pozícióban, a mondanivalónk eredménye is varázslatos lesz. É itt nem csak arról lesz szó, hogy elpuffogtatunk néhány okos gondolatot, és majd jól megmondjuk a tuttit a saját kis köreinkben. Mély hatással leszünk embertársainkra, és mintha ihletett állapotban lennénk, szinte gyógyító hatással fog bírni a mondókánk.

És ez így is fog maradni az év végéig. Itt a mese vége fuss el véle!

Áldott és Szép Karácsonyt kívánunk a 2014-es évben is,

Om Tat Sat

A Bhakti Kutir Közösség Tagjai

UI: És ne feledjétek még az ő évben kezdünk egy új előadás sorozatot, ahol átvesszük az egész Mahabháratát szépen és sorjában.

Valamint Január 7-én kezdünk újra a 4 alkalmas Ájurvéda alap tanfolyamunkkal is, ami akár egész jó Karácsonyi ajándék is lehet szeretteiteknek.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2 Responses to Aktuális Asztrológiai előrejelzés az év végéig: Nap a Nyilasban (December 16 – December 31)

  1. Kotsis Nagy Margit szerint:

    Szeretném tudni vásárolhatok-e Naptárat? Üdvözlettel Kotsis Nagy Margit

  2. Dorozsmainé Somogyi Mária szerint:

    Üdvözlöm, ma karácsony első napján találtam az Ön oldalára. Csodálattal olvasom a sorait, maradok a követője a továbbiakban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .