Aktuális Asztrológiai előrejelzés az év végéig: Nap a Nyilasban (December 16 – December 31)

ganeshbalineseA Nap, Merkúr és Vénusz együttállás mindig kivételes kommunikációs képességeket ad, és mindez ráadásul a Nyilasban, ami a lelkiség, és az együttérzés jegye a természetes zodiákusban­; így ez igen csak kelendővé teszi majd az elképzeléseinket és rálátásainkat.

Ezen túl azáltal, hogy pont egymással szemben van a Jupiter és a Mars, ráadásul mindkettő a lehető legerősebb pozícióban, a mondanivalónk eredménye is varázslatos lesz. É itt nem csak arról lesz szó, hogy elpuffogtatunk néhány okos gondolatot, és majd jól megmondjuk a tuttit a saját kis köreinkben. Mély hatással leszünk embertársainkra, és mintha ihletett állapotban lennénk, szinte gyógyító hatással fog bírni a mondókánk.

És ez így is fog maradni az év végéig. Itt a mese vége fuss el véle!

Áldott és Szép Karácsonyt kívánunk a 2014-es évben is,

Om Tat Sat

A Bhakti Kutir Közösség Tagjai

UI: És ne feledjétek még az ő évben kezdünk egy új előadás sorozatot, ahol átvesszük az egész Mahabháratát szépen és sorjában.

Valamint Január 7-én kezdünk újra a 4 alkalmas Ájurvéda alap tanfolyamunkkal is, ami akár egész jó Karácsonyi ajándék is lehet szeretteiteknek.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2 Responses to Aktuális Asztrológiai előrejelzés az év végéig: Nap a Nyilasban (December 16 – December 31)

  1. Kotsis Nagy Margit szerint:

    Szeretném tudni vásárolhatok-e Naptárat? Üdvözlettel Kotsis Nagy Margit

  2. Dorozsmainé Somogyi Mária szerint:

    Üdvözlöm, ma karácsony első napján találtam az Ön oldalára. Csodálattal olvasom a sorait, maradok a követője a továbbiakban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük