Bhakti Kutir Karácsony 2014?

SAMSUNG CSCMint tudjátok az elmúlt 5 évben, mindig volt valami kis összeröffenés a szeretet ünnepének alkalmából, de hát most nincs saját helyünk, ugyebár?

Próbálkozzunk valamivel?

Én arra gondoltam, hogy ha akarjátok, akkor lehetne azt, hogy aki akar, feliratkozik egy listára, és mi majd jól megajándékozzuk egymást. Persze valami normálissal, szóval zokni, nyakkendő kilőve, de még akkor is, ha ultra bio és bambuszból készült is, csak és kizárólag gyermekmunkamentes kontinensen, kézzel hajtott gépeken és gyertyafénynél.

Valami szép, spirituális cuccra gondoltam. És természetesen valami előre megegyezett összeghatárig.

Ha, ide érkeznek, erre a bejegyzésre érdeklődésről tanúskodó hozzászólások, akkor talán mehetne is a buli. Szerintem a December 18 és 22-es esti Hatha Jóga órát már én fogom, de még nem kérdeztem meg az Ágit és a Fruzsi, hogy jó-e ez így, vagy csak kezdjek az újévtől.

Szóval, ha van érdeklődés, akkor az esti jógán össze is futhatnánk, egy kalapba bele helyeznénk a neveinket, tudjátok mint régen az isiben, és akit kihúzunk annak adunk mi ajcsit. Persze szépen csomikázva és természetesen karira.

Ok?

Én már most stoppolom az Árpikát, mert én már neki vettem ajándékot. És most így, ha már ezt lelőttem, kedves drága barátaim senki másnak nem hozok Ázsiából ajándékot, mert 2 hónapja vagyunk úton, mindent a saját hátunkon hurcolunk és nincs hely a táskáinkban, főleg az ilyen 20-on pár kilós repülős határokkal.

És, hogy ne utáljátok Árpikát, mi benne vagyunk egy közös projektbe, és az ajándéka ezzel kapcsolatos és még pont szembe is jött velünk. Ja, és lehet az ajándék limit mondjuk 2000 forint, mert amit én vettem Árpikának annyi volt, persze leértékelés után, mert különben nagyon nehéz, iszonytatóan drága volt, és hihetetlenül ritka is, amit vettem neki, hátha ő is elolvassa ezt az irományomat.

Egyébként örüljetek, hogy nem hozok nektek semmit, mert valami nagyon beütött nekem Ázsiában. Tudjátok minden idősödő férfi életében eljön azaz idő, amikor olyan ingeket vesz fel magára, mint amilyen mintázattal készültek el Nagymamáink kanapé huzatai, és más kínos szokásokat is magára ölt.

Nekem ez most jött el. Persze eddig sem voltam mindig túlságosan ultrakonzervatív az öltözködésemben, főleg a kunkori orrú cipőmre gondolok, és egyebek, meg hát azért előfordult már az is, hogy indiai kendőben tartottam, jóga órákat, de általában csak jóganadrág hiányában és mindig diszkrét kockás szoknyákban estek meg az ominózus jógafoglalkozások. Egyébként elég sokan azért tudjátok rólam, hogy kb. életem 97.8 %-át ugye én jóganadrágban és fehér V nyakú pólóban töltöm el, de most virágos, hibiszkuszos és batikolt kendőket is vásároltunk nekem, szóval kicsit színesebben, sokkal örültebben és borzasztóan barnán érkezem haza hozzátok, de most már tényleg.

Ja és ha teljesen lefagytatok karácsonyi ajándékilag találjak ki, valami Shiatsu és Jóga bérlet, vagy Ájurvéda és Asztrológia újévkezdős ajándékcsomagot, amit ti tudnátok ajándékozni másoknak, magatoknak, valakinek?

Om Tat Sat

Baktai Ádám, the fat yogi

UI: A képen látható picit túlzásos pláza aulától kb. 3 perces sétára lakunk.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .