A Kutir Kalendárium Átvehető!

2015-Goat-Calendar-Chinese-CalligraphyKedves Kalendárium Várományosok,

Én tegnap hajnalban értem haza, de a Kalendárium Tatán készült el. Szóval legkorábban holnap Szombaton tudom őket megszerezni, de akkor már nálam lesz. Szóval December 21, Vasárnap átvehetők lesznek a Kalendáriumok a Kosztolányi Dezső tér 7-9 alatt, reggel 10 és 13 óra között, a 21-es kapucsengőn Baktaihoz kell majd felcsengetni, vagy December 22-én délután 2 és 7 között ugyanitt. 

OK?

Akik lemaradtak rendelésileg, kb. 10-12 darabunk van, amire nincs név szerinti várományos, szóval még meg lehet egy pár darabot szerezni, természetesen first come, first served alapon lesz és azonnal szólok, ha már nem lesz több utólagos darabunk.

Legyetek szíves megosztani, mert picit szűkös az idő azoknak, akik ezt karácsonyi ajándéknak szánták. 

Nagyon köszönöm!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

3 Responses to A Kutir Kalendárium Átvehető!

 1. Hare Krsna! Kérlek fogadd alázatos hódolatomat! Minden dicsőséget Sríla Prabhupadanak! Remélem ezen a kommunikációs csatornán sikerrel járok..korábban már jeleztem hogy szükségem van egy kalendáriumra! Mivel vidéken lakom a Budapesti átvételt nem tudom megoldani. Ezért kérlek ha van rá lehetőség postai úton juttasd el hozzám és azon ellenértékét utalom…ehhez kérném a számlaszámod!
  Előre is köszönöm.
  Jelentéktelen szolgád : Shyama Gauri d.d.

 2. T. Tímea szerint:

  Szia Ádám,
  mi lemaradtunk sajnos az átvételről, de most már itt vagyunk Budapesten, át tudjuk venni. Mikor mehetnénk érte?
  Köszönöm,
  Tímea

 3. Morvai Éva szerint:

  HOL VEHETEM ÁT A KALENDÁRUMOT?
  ÉS MIKOR ?
  Köszönöm Morvai Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük