Ájurvéda Tanács: Szappan

Kedves Vata és Pita testalkatú olvasóink, hihetetlen felismerésre tettem szert. Találtam olyan tusfürdőt, ami nem szárítja a bőrt. Már látom a HVG-s cikk  folytatását, biztos lefizetett a DM is, mert én olyan lefizethető vagyok és a HVG-s cikk óta amúgy is vettem 3-4 új autót.

Na de komolyan, képzeljétek el a DM-ben az Alverde tusfürdők nem szárítják a bőrt!

Tavaly még csak egy ilyen termék volt, valami Oriental Feeling, vörös rizsből készítették. Most van valami új oriental cucc is, és van egy mandarin-vanília, továbbá egy bambusz meg még valami cucc.

Persze az Ájurvéda azt ajánlja, hogy csicseriborsó liszttel fürödjünk, de az azért macerás. Meg ha nagyon Ájurvédik vagyunk és tényleg azzal fürdünk, akkor azért készüljünk fel arra, hogy a csicseriborsó liszt meleg vízre köt, tehát inkább hidegbe hajló vízzel kell akkor zuhanyozni, különben óriási bundás kenyérként végezzük majd sajt kádunkba állva.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Ájurvéda Tanács: Szappan

 1. Tóth Géza szerint:

  A HVG-s cikk jó volt, láttam felborzolta a kedélyeket. Én már kb. 15 éve ismerem a Krisnásokat, Te is ismersz szerintem látásból. Hihetetlen, hogy ennyire Rád másztak, Ti nem szeretitek egymást. Mondjuk ismerem azokat a fiúkat is csak nem tudtam, hogy ők is jógáznak.
  Kint voltam a Jóga Pikniken megnézni őket, az egyik egy stretch szerkós kopaszodó srác volt, a másik meg félmeztelen volt, és míg a fiúkat talppal rugdosta korrekció gyanánt a fiatal csajoknak meg jól betérdelt, meg tapizta őket. Tényleg ők voltak az éleslátásúak, akik Téged fikáztak? Gratulálok, minek ellenség ha ilyen srácok a felekezet társad, nem?
  Na üdv, sajnálom az egészet.

  • adam szerint:

   persze, hogy emlekszem rad, legalabbis ha az vagy akire gondolok, harcmuveszet, nem is akarmilyen szinten, stb. sikerult meg teritenunk a jogaval kapcsolatosan? vagy meg mindig csak harc full on? udv,
   adam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük