Ájurvéda Népszerűsítési Akció, Anti Allergiás Ájurvédikus cucc Ingyen, csak sietni kell…

Pénteken láttam két robogós fószert a városban, akik hatalmas allergia elleni plakátokat húztak maguk után. Innen az ötlet, hát meg idén engem is betámadt az algéria, pedig évek óta nem volt ilyenem.

Persze, mint már írtam korában az allergia szimplán egy immunreakció egy irritáló jelenségre, míg az anti-allergiás készítmények meg szimplán immunszuprenszánsok, avagy az immunrendszerünk lefojtására alkalmas vegyszerek.

Az Ájurvédában az allergiára a válasz csupán annyi, hogy egy kis ghís készítménnyel bekenjük az orrunkat, ezzel megelőzve az irritáló dolgok megtapadását.

Eddig már sokak kipróbálták és a hatás magáért beszél. Most Keddtől ezen a héten Péntekig át is tudjátok venni majd a gyógynövény és fűszer keveréket a készítményhez Fruzsikától, délután 2-től, este 7 óráig.

Az Ájurvéda népszerűsítés abból fog állni, hogy az első 5 érkező ezt ingyen fogja megkapni. A második 5 érkező harmad áron, azaz 330 forintért és a következő 5 Kutir látogató pedig fél áron, tehát 500 hufért.

Ha ennél is többen jöttök, a rendszer magától újra töltődik, a számlálás újra indul. Természetesen, ha valaki mondjuk 3 db-t szeretne vinni, akkor az első ingyenes, a második harmados, a harmadik meg feles számolásban lesz.

A teendőtők csupán annyi, hogy otthon elkészítitek a ghít és belekeveritek a Fruzsitól átvett cuccot.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

2 Responses to Ájurvéda Népszerűsítési Akció, Anti Allergiás Ájurvédikus cucc Ingyen, csak sietni kell…

  1. Márti szerint:

    Ádám ! Mennyi ghibe ? Mennyi cucc ? Naponta hányszor kell az orrba kenni ? Hány napig kell alkalmazni ? Folyamatosan , vagy elég , ha a tünetek jelentkeznek ? Jól gondolom, hogy az összekevert “ghiscuccból” ami megmarad az jövőre is felhasználható ?

    Köszi : Márti

  2. Visszajelzés: „Hogyan éljük túl az őszi időt, és a téli hideget” Ájurvéda előadás és egy kis Reiki II-es beavatás is… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük