Lesz Bhakti Kutir Kalendárium 2016-ban is, még lehet rendelni November 11-ig…

Kedves Barátaink,

Ezt a bejegyzést kérném megosztani, hogy minél többünkhöz jusson el, mert most ez a bejegyzés lesz a hivatalos jelentkezés a Kutir Kalendáriumra. A napi jellegű ikonos előrejelzést már meg is csináltam, és az extra spirituális napokat már kiszámoltam, az már a grafikus bácsinál van, már csak a havi asztrológiai előrejelzéseket kell, hogy megírja, de ott is jól állok.

A terv az, hogy már Novemberben ki lesz nyomtatva a Kalendárium, így mindenkinek könnyebb lesz, sőt így még Karácsonyi ajándékként is betudjátok majd vetni ezt a gyönyörűséget.

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_2015-11-25_reklam_01

A határidőnapló ára az érdeklődéstől fog függeni, mert ha 1000 vagy a fölötti példányszámra lesz igény, akkor 4300 Forint lesz, 500 és 1000 közötti példánynál pedig 4900 Forint. 500 darabnál kevesebb rendelés esetén, sajnos nem tudjuk kinyomtatni a kalendáriumot.

2013-ban nagyon sokan kértek Kalendáriumot, akik aztán nem jöttek el érte, de szerencsére jó páran nem kértek, de mégis vittek belőle. Szóval maradunk a tavalyi módszernél annyi példányszámot fogunk nyomtatni, ahány előleg be lesz fizetve.

Szóval, ha érdekel benneteket a kalendárium, akkor írjatok nekem a facebookon vagy a goredas@yahoo.com címemre, ide is lehet kommentálni és készüljetek fel arra, hogy kb. a felét majd be kellene fizetni November 11-ig, de erről majd írok nektek személyesen. Ma este azoknak is írok, akik már jelezték, hogy szeretnének példányokat.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Ha még új a téma, a következő dolgokat találod meg a Kutir Kalendáriumban.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to Lesz Bhakti Kutir Kalendárium 2016-ban is, még lehet rendelni November 11-ig…

 1. Farkas Katalin szerint:

  Üdvözlöm!
  2 db szeretnék rendelni!
  Farkas Katalin

 2. Annamária szerint:

  Szia Ádám!

  Szeretnék egy kalendáriumot.

  Köszönöm, Annamária

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .