A Május 26.-án megtartandó Védikus Pszichológia előadás tematikája…

Elsőként az alapokat fogjuk lehelyezni. Mi az a 3 elem, amiből összeáll a pszichénk a Védák szerint. Hogy vajon az őrület jele az, amikor két hang beszélget a fejünkben, vagy csak az elménk és az intelligenciánk próbál közös nevezőre jutni. Valamint arról is szó lesz, hogy mi az ego és a tudat szerepe a pszichés világunkban.

Majd miután beszélgettünk az alapokról, ami mindenkinél ugyanaz, ráfókuszálunk majd a különbségekre is.  Pl. női és férfi sajátosságokra, és ezek fizikai és hormonális okaira. De szó fog esni a tudat szint közti eltérésekről is, és arról is, hogy miként alakul ki egy közösség vagy egy társadalmi beidegződés a közösséget alkotók tudatszintje révén.

És, ha van még időnk és, hogy egy teljes kört is letudjunk írni, újra arra fogunk összpontosítani, ami mindannyiunkban közös. Arra, hogy hogyan működünk a világban, sőt arra, hogy mi az a 3 fázis, ami szerint minden működik a világban.

Az előadás a Boráros tér 6 szám alatt lesz, 13-15 óráig. Az előadásnak nincs fix díja, felajánlásokat fogadunk el. A terembérlet kiegyenlítése után a fennmaradó összeg az én indiai iskolámnak lesz majd eljuttatva!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük