A Május 26.-án megtartandó Védikus Pszichológia előadás tematikája…

Elsőként az alapokat fogjuk lehelyezni. Mi az a 3 elem, amiből összeáll a pszichénk a Védák szerint. Hogy vajon az őrület jele az, amikor két hang beszélget a fejünkben, vagy csak az elménk és az intelligenciánk próbál közös nevezőre jutni. Valamint arról is szó lesz, hogy mi az ego és a tudat szerepe a pszichés világunkban.

Majd miután beszélgettünk az alapokról, ami mindenkinél ugyanaz, ráfókuszálunk majd a különbségekre is.  Pl. női és férfi sajátosságokra, és ezek fizikai és hormonális okaira. De szó fog esni a tudat szint közti eltérésekről is, és arról is, hogy miként alakul ki egy közösség vagy egy társadalmi beidegződés a közösséget alkotók tudatszintje révén.

És, ha van még időnk és, hogy egy teljes kört is letudjunk írni, újra arra fogunk összpontosítani, ami mindannyiunkban közös. Arra, hogy hogyan működünk a világban, sőt arra, hogy mi az a 3 fázis, ami szerint minden működik a világban.

Az előadás a Boráros tér 6 szám alatt lesz, 13-15 óráig. Az előadásnak nincs fix díja, felajánlásokat fogadunk el. A terembérlet kiegyenlítése után a fennmaradó összeg az én indiai iskolámnak lesz majd eljuttatva!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .