A félreértések elkerülése végett…

Kedves tanfolyam résztvevők!

Bár volt róla szó, hogy utazás miatt módosulnak a pancsakarma és a taoista jóga tanfolyamok eredetileg kiírt időpontjai, de végül minden marad az eredeti felállásban.

Ennek fényében a most futó tanfolyamok soron következő alkalmai a következőképpen néznek ki:

Pancsakarma 3.alkalom: Szeptember 20. Péntek, 18 órától a Bhakti Kutirban.

Taoista Jóga tanfolyam 2.alkalom: Szeptember 23. Hétfő, 20 órától a Bhakti Kutirban. Akik lemaradtak az első alkalomról, még van lehetőségük csatlakozni, mivel az óra után igény szerint ismétlésre kerül az első óra anyaga.

Zen Shiatsu tanfolyam 2.hétvége: Szeptember 28.-29. Szombat-Vasárnap, 10 órától a Bhakti Kutirban. Akik csatlakoznának még megtehetik, mivel beiktatásra kerül egy ismétlő alkalom az első hétvége anyagából, azoknak akik nem tudtak részt venni azon, és már úgy is vannak most csatlakozók a kurzushoz.

Om Tat Sat

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük