A félreértések elkerülése végett…

Kedves tanfolyam résztvevők!

Bár volt róla szó, hogy utazás miatt módosulnak a pancsakarma és a taoista jóga tanfolyamok eredetileg kiírt időpontjai, de végül minden marad az eredeti felállásban.

Ennek fényében a most futó tanfolyamok soron következő alkalmai a következőképpen néznek ki:

Pancsakarma 3.alkalom: Szeptember 20. Péntek, 18 órától a Bhakti Kutirban.

Taoista Jóga tanfolyam 2.alkalom: Szeptember 23. Hétfő, 20 órától a Bhakti Kutirban. Akik lemaradtak az első alkalomról, még van lehetőségük csatlakozni, mivel az óra után igény szerint ismétlésre kerül az első óra anyaga.

Zen Shiatsu tanfolyam 2.hétvége: Szeptember 28.-29. Szombat-Vasárnap, 10 órától a Bhakti Kutirban. Akik csatlakoznának még megtehetik, mivel beiktatásra kerül egy ismétlő alkalom az első hétvége anyagából, azoknak akik nem tudtak részt venni azon, és már úgy is vannak most csatlakozók a kurzushoz.

Om Tat Sat

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük