A félreértések elkerülése végett…

Kedves tanfolyam résztvevők!

Bár volt róla szó, hogy utazás miatt módosulnak a pancsakarma és a taoista jóga tanfolyamok eredetileg kiírt időpontjai, de végül minden marad az eredeti felállásban.

Ennek fényében a most futó tanfolyamok soron következő alkalmai a következőképpen néznek ki:

Pancsakarma 3.alkalom: Szeptember 20. Péntek, 18 órától a Bhakti Kutirban.

Taoista Jóga tanfolyam 2.alkalom: Szeptember 23. Hétfő, 20 órától a Bhakti Kutirban. Akik lemaradtak az első alkalomról, még van lehetőségük csatlakozni, mivel az óra után igény szerint ismétlésre kerül az első óra anyaga.

Zen Shiatsu tanfolyam 2.hétvége: Szeptember 28.-29. Szombat-Vasárnap, 10 órától a Bhakti Kutirban. Akik csatlakoznának még megtehetik, mivel beiktatásra kerül egy ismétlő alkalom az első hétvége anyagából, azoknak akik nem tudtak részt venni azon, és már úgy is vannak most csatlakozók a kurzushoz.

Om Tat Sat

 

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .