A holnapi 17 órás Ájurvéda előadás, a Pancsakarma bemutatása jegyében lesz megtartva…

kurkuma, neem és egy-két ájurvédikus fincsiség...Kedves Ájurvédások!

Kitűztük a Pancsakarma időpontját, jövőhét pénteken kezdünk is, viszont többen is jeleztétek, hogy nem igazán tudjátok hogy miről is szól ez, és hogy mindenkinek megfelelő-e ez a tisztító kúra. A holnapi ájurvéda előadás most csak és kizárólag a Pancsakarmáról fog szólni, abban a két órában töviről-hegyire átvesszük hogy hogyan is néz ki ez a bizonyos 6 hét, így aki még hezitált, tanácstalan volt, várjuk sok szeretettel, és igyekszem minden felmerülő kérdést megválaszolni ha még marad az előadás végére. Az előadás 17 órakor kezdődik, díja 3000 forint, Kutir Tagoknak 2400.-, mely lejön a pancsakarma árából ha végül mégis csak belevágnátok.

Április 20-án 10 órára terveztük a “Tavaszváró Ájurvédikus Tanácsok” előadást, ezt viszont sajnos el kell hogy toljuk május 4-ére, meg se hirdetük igazán, mert kedves barátaim és osztálytársaim ma érkeznek meg Indiából és szombaton az olajos jóga óra után, őket fogom gardedámolni. Tehát az Ájurvédikus tavaszvárás majd Május 4-én lesz és akkor szombaton 10-kor találkoznánk.

Régebben már ment az, hogy minden évszak váltás környékén összeültünk, és átvettük azt, hogy ájurvédikusan mit kell tenni annak érdekében, hogy egészségünk szempontjából is jól éljük meg a következő szezont, sőt arra törekedjünk, hogy azt az évszakot is úgy éljük meg, hogy a lehető legjobb hatás érjen minket, ezt a régi szokást fogjuk egy picit feleleveníteni.

Az előadás elején vagy utána, igény szerint leülnénk és megtanulnánk azt a rövid, 15-20 perces jóga sorozatot, amit otthon is gyakorolhatunk. Szóval ezt az Ájurvéda foglalkozást kifejezetten a tavaszi évszakra hangolnánk. Ez az előadás, Május 4-én a Pancsakarmát végzőknek 2000 Forint lesz, 4500 Forint helyett.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük