A Hét Ájurvédikus Receptje: Immunerősítés és látásjavítás egyszerre…

bfigEzt az eljárást természetesen Indiában egész évben gyakorolják, de hát nekünk csak a melegebb hónapok jutnak. Tehát maga az eljárás az Ájurvéda ajánlásában és hát eléggé egyszerű is: Reggelente korán, még harmatos fűben sétálgassunk mezítláb, rendszeresen.

Ha a látás javítás szempontjából csináljuk meg ezt a gyakorlatot, akkor még a séta után nyugodtan masszírozzuk át a látás marma pontját, ami megegyezik a távolabb keleti gyógyászatok máj 2-es pontjával, ami pont a nagy és a második lábujjunk közötti terület.

Természetesen, ha általában annyira hidegek a lábujjaink és a lábaink, hogy néha elkékül, vagy csak szimplán jégszerűek, akkor várjuk ki az igazán meleg hónapokat és csak utána vessük bele magunkat ebbe az Ájurvédikus eljárásba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to A Hét Ájurvédikus Receptje: Immunerősítés és látásjavítás egyszerre…

  1. Dénesi Ferenc szerint:

    Hatékony terápia.
    Délután, mikor haza érek a ziziből, ösztönösen lerúgom a cipőt és feltőlt a főzd energiája.
    Ajánlom mindenki becses figyelmébe!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük