Fontos, fontos, fontos, olvassátok, osszátok, változások a tanmenetben, helyszínben, stb…

lungonpaKedves Kutir olvasók, járók, tagok, barátok,

Tegnap este sikerült kirúgódnom a Védák Háza létesítményéből. Tudjátok, hogy minden változást nagyon óvatosan és körülményesen szoktam nektek felvezetni, de ez most egy nagyon gyors helyzet lett. Részletekkel nem untatlak benneteket, de most per pillanat nincs helyem, ezért figyeljetek!

Holnap reggel, tehát a szerda reggeli óra elmarad, csütörtök du muszáj lesz az Erőd utcába elmennem a Tai Chi csoportot összeszedni, mert közülük nem biztos, hogy mindenki olvassa a honlapunkat. Tehát a csütörtök esti óra sem lesz megtartva.

A Pénteki oktatások már meg lesznek tartva, a jóga oktatóira és a Pancsakarmára próbálok helyet találni, max. ha nem jön össze, akkor kiülünk egy parkba, de addig még írok majd nektek.

Fontos! Már többen szóltak, hogy telefonon lemondták az időpontjaikat, amelyek hozzám lettek egyeztetve (gyerekek nem viccelek, tényleg kirúgtak, és most ezzel nem azt bizonygatom, hogy én nem voltam hibás az esetben), Édesanyámnál a Kosztolányi Dezső téren leszek és most így a szerdám, a csütörtököm és a péntek napközbeni szakaszom is üres lett. Szóval írjatok sms-t ha, pl. pancsakarma előtt el akarnátok jönni egy konzultációra, vagy csak jönnétek szokásos elemzésre, vagy kezelésre és én mindenkit visszahívok.

Amúgy is ez lesz a rendszer, nem mindig tudom felvenni a telefonom, de ha írtok sms-t, akkor visszahívlak benneteket.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

2 Responses to Fontos, fontos, fontos, olvassátok, osszátok, változások a tanmenetben, helyszínben, stb…

  1. Sziráki Edina szerint:

    Szombaton es vasárnap egész nap, pénteken 17.30/18tol rendelkezéstekre állhat egy 20-25nmes mozgás stúdió a Krisztina térnél :)))) 6 -7 ember sztem befér…. Hátha a park éppen esős – írj emailt Ádám, ha érdekelne.

  2. Tari Kriszta szerint:

    Szia, ha helyszint keresel ajanlom a Shuhari Dojo-t a deli pu kozeleben, a Mom-tol par percre. http://Www.shuharidojo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük