Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Február 18-25…

Kos: Ezen a héten mind a racionális agyunk, mind az intuitív, spirituális gondolkodásunk be lesz kapcsolva. Szóval a szellemi síkon fognak megtörténni a főbb események. A másik nagy előnye annak, hogy mindkét agyféltekénk aktív állapotban fog működni az lehet, hogy a kreativitásunk is lényegesen erősebben fog teret nyerni a mindennapokban. Szóval merjünk újítani, merjünk a nem megszokott forgatókönyvből dolgozni!

Bika: Kiváló időszakunk lesz a lágyabb vonalakon mozogni ebben az időszakban. Tehát mind a tanulás, mind a meditáció és/vagy az elmélkedés területei fontos szerepet fognak betölteni az életünkben. A lényeg az, hogy ne hasra ütésszerűen csináljuk ezeket a dolgokat, hanem próbáljunk némi rendszert is beiktatni a fent említett területeknél, és az is segítheti az elmélyülésünket, ha mindezt közösen csináljuk a megfelelő partnerrel!

Ikrek: Tevékeny időszakunk lesz, de próbáljunk nem túl feszülni a teendőinknek. Legyünk nyitottak arra, hogy új fortélyokat lessünk el a feladatainkkal kapcsolatosan, még akkor is ha már „ezer” éve csináljuk azt. Sőt a tanuláson túl mindenféle más együttműködés is a javunkra lehet, akár úgy is, hogy most a velünk együttműködő az aki egy kicsit lazábbra veszi a tempót, és mi ezért nem hajtjuk túl magunkat.

Rák: Ebben az időszakban most utána kell mennünk a dolgoknak. Fontos, hogy kommunikáljunk, hogy érdeklődjünk, hogy, hajtsuk a feladatokat és természetesen az is, hogy mi magunk is képesek legyünk arra, hogy feltűrjük az ingujjainkat és bepiszkolni a kezeinket. Sőt, az is fokozni tudja majd hatékonyságunkat, ha szerevezetten, tervszerűen hajtjuk végre a feladatainkat.

Oroszlán: Ezen a héten mi magunk és a környezetünk kerül majd terítékre. Szóval foglalkozzunk magunkkal, pihenjünk, töltődjünk, tanuljunk tegyük azt, ami jól esik és ami hasznos. Ezen felül természetesen foglalkozzunk a közvetlen környezetünkkel is, akár úgy, hogy a hozzánk közelállókkal foglalkozunk, akár úgy, hogy a lakó környezetünk terén vagyunk egy kicsit aktívabbak.

Szűz: Ebben a szakaszban a lelki békénkhez szükséges feltöltődésünket két féle képen leszünk majd képesek megoldani. Egy részről úgy, hogy picit elvonulunk a mindennapok forgatagától, és létrehozunk egy olyan nyugalmi teret magunk körül, hogy maga a pihenés és a nyugalom lesz az, ami feltölt bennünket. Vagy lehetünk aktívak, ha olyan a belső indíttatásunk, de akkor szintén egy kicsit a külvilágot kizárva legyünk aktívak a saját otthoni környezetünkben.

Mérleg: Az erőfeszítéseink és a pénzkeresetünk, valamint ezek összefonódásai fogják kitölteni ezt a hetet. Tehát nem a munkánk fog górcső alá kerülni, hanem maga a terhelés és az, hogy ez milyen ellentételezésben részesül. Szóval, ha úgy érezzük, hogy maga a terhelés, ami a bevételszerzésünkkel nincs egyensúlyban, akkor itt az időt, hogy elkezdjünk változtatni ezen. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy most kell változtatni a hét folyamán, inkább az,  hogy belátható időn belül képesek legyünk jó változtatásokat beiktatni.

Skorpió: A munkánk és pénzkeresetünk területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, és maga a beszédünk is. Szóval legyünk kommunikatívak és bátran fogalmazzuk meg a gondolatainkat. Mert most a beszédünk lesz az, ami felhatalmazza a munkánk hatékonyságunkat, maga a beszédünk lesz az, ami képes lesz lesz előremozdítani a teendőink beteljesedését!

Nyilas: A belső énünk és az életünk spirituális oldala fog előtérbe kerülni. Azon belül is abban az irányban érhetnek minket felismerések, hogy milyen materiális dolgokról, „javakról” vagyunk képesek lemondani annak érdekében, hogy meg tudjuk őrizni a lelkibékénket. Hiszen minél visszafogottabb az igényrendszerünk, minél kevesebb külsőséggel terhelt az életvitelünk, annál könnyebb egy békésebb életviteli stílust fenntartani!

Bak: Ezen a héten történhetnek intenzívebb dolgok az életünkben! Főként a munkánk és pénzkeresetünk terén! Ideális esetben a terv az lenne, hogy képesek legyünk nyugodtak és békések maradni a nehezebb helyzetekben is. Hiszen teljességében csak azt tudjuk befolyásolni, ami bennünk történik. Míg a külvilág minden részét teljességében kontroll alatt tartani kb. lehetetlen.

Vízintő: Ebben az időszakban az lesz a fő hívás, hogy keressük a másokkal való együttműködést. Egyrészről azért mert most sokkal könnyebb lesz megvalósítani a terveinket, az elképzeléseinket a külső segítséggel. Mégpedig azért, mert most a másik fél kreativitása most képes lehet előremozdítani minket még akkor is, ha egy picit már le vagyunk fagyva az adott feladatban. Másrészről pedig lelkileg sokkal jobb, ha valakivel/valakikkel együtt csinálunk ezt-azt.

Halak: Ebben az időszakban a munka, az erőfeszítés, a tevékeny hozzáállás lesz fő indíttatás a mindennapokban. Szóval most nagyon komoly mennyiségű feladatot leszünk képesek véghezvinni. És nem egy ilyen darálós, mókuskerekes hangulatban, hiszen a kreativitásunk most sokkal jobban be lesz kapcsolva, mint máskor. Sőt ezáltal képesek leszünk arra is, hogy a feladatok elvégzésekor vagy után hozzáadjuk azokat az apró, finom kis részleteket, ami által a kész akár varászlatos is lehet.

Ebben az időszakban Február 18 és 22 napok lehetnek egy kicsit nehézkesebbek tehát vértezzük fel magunkat és kerüljünk a fontos intézni valókat, de Február 23 egy igen hatékony nap lesz!

Ebben az etapban fizikailag a mellkasunktól le egészen a csípőnkig kell vigyáznunk magunkra.Tehát a tüdőnkre is, és az emésztésünkre is. Valamint figyeljünk jobban oda a gerincünkre és a csípőinkre is, amennyiben ízületileg értelmezzük az érzékenyebb testi szakaszt.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a védikus kultúrtudományok  szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük