A Bhakti Kutir Zen Shiatsu rendszerének bemutatkozó hétvégéje…

Ez a 2 napos, kétszer 7 órás tanfolyam a hosszabb 5 hétvégés Zen Shiatsu tanfolyamunk bemutatkozó, becsalizó alkalma! 

Sokan mondták, hogy bele vágni egy 5 hétvégés tanfolyamba ismeretlenül egy elég merész elrugaszkodás a partvonalról, így ezzel a 2 nappal egy fajta bemutatkozást szolgáltatnánk a mi rendszerünkhöz.

Valójában ez a bemutatkozó 2 nap a hosszú tanfolyam 1. és 4. hétvégéjéből lett összeollózva, hogy ez az egy alkalom is megálljon magába, és használható legyen szeretteink, ismerőseink kényeztetésére, biztonságosan. 

  • Az első nap tematikája az lesz, hogy a 10 órás kezdéskor, az összehangolódás végett egy rövid beszélgetéssel indulunk, ahol a mi Zen Shiatsu rendszerünk eredete és története kerül majd bemutatásra.
  • Utána pedig az ízületek legalapabb, legbiztonságosabb kimozgatását fogjuk átvenni.
  • Ebéd után, hogy ne azonnal az egymáson való ugrálással kezdjünk leírjuk a tudnivalókat az ízületekről és még hozzáillesztjük a kezelésünkhöz a meridián nyitásokat és egyebeket, hogy egy kerek csomagunk legyen a hétvége végére.
  • A második nap reggelén egy kicsit beleszimatolunk az akupresszúrába, hogy újfent ne azzal kezdjünk, hogy egymásnak essünk és hozzáillesztjük a meridián masszázst is az eddig tanultakhoz. A pontok elsajátításában segítséget fogunk nyújtani, de ehhez önképzésre is szükség lesz!
  • Ebéd után pedig gyakorlás és a kezelésünk kikerekítésén lesz a hangsúly.

Az ebédeket mi közösen főzzük meg, tányérokat, kanalakat viszont hozni kell magatokkal, hogy ne használjunk műanyag, egyszer használatos cumókat!

A 2 napos tanfolyam ára: 30 ezer forint. Akik ezt követően elvégzik az 5 hétvégés tanfolyamot, azoknak ennek a tanfolyamnak a díjának fele, tehát 15 ezer forint jóváírásra kerül! 

Régi motorosoknak (a Shiatsu tanfolyamot már korábban elvégzőknek) ez a gyakorló hétvége 10 ezer forintba kerül!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Shiatsu
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük