A Bhakti Kutir Zen Shiatsu rendszerének bemutatkozó hétvégéje…

Ez a 2 napos, kétszer 7 órás tanfolyam a hosszabb 5 hétvégés Zen Shiatsu tanfolyamunk bemutatkozó, becsalizó alkalma! 

Sokan mondták, hogy bele vágni egy 5 hétvégés tanfolyamba ismeretlenül egy elég merész elrugaszkodás a partvonalról, így ezzel a 2 nappal egy fajta bemutatkozást szolgáltatnánk a mi rendszerünkhöz.

Valójában ez a bemutatkozó 2 nap a hosszú tanfolyam 1. és 5. hétvégéjéből lett összeollózva, hogy ez az egy alkalom is megálljon magába, és használható legyen szeretteink, ismerőseink kényeztetésére, biztonságosan. 

  • Az első nap tematikája az lesz, hogy a 10 órás kezdéskor, az összehangolódás végett egy rövid beszélgetéssel indulunk, ahol a mi Zen Shiatsu rendszerünk eredete és története kerül majd bemutatásra.
  • Utána pedig az ízületek legalapabb, legbiztonságosabb kimozgatását fogjuk átvenni.
  • Ebéd után, hogy ne azonnal az egymáson való ugrálással kezdjünk leírjuk a tudnivalókat az ízületekről és még hozzáillesztjük a kezelésünkhöz a meridián nyitásokat és egyebeket, hogy egy kerek csomagunk legyen a hétvége végére.
  • A második nap reggelén egy kicsit beleszimatolunk az akupresszúrába, hogy újfent ne azzal kezdjünk, hogy egymásnak essünk és hozzáillesztjük a meridián masszázst is az eddig tanultakhoz. A pontok elsajátításában segítséget fogunk nyújtani, de ehhez önképzésre is szükség lesz!
  • Ebéd után pedig gyakorlás és a kezelésünk kikerekítésén lesz a hangsúly.

Az ebédeket mi közösen főzzük meg, tányérokat, kanalakat viszont hozni kell magatokkal, hogy ne használjunk műanyag, egyszer használatos cumókat!

A 2 napos tanfolyam ára: 30 ezer forint. Akik ezt követően elvégzik az 5 hétvégés tanfolyamot, azoknak ennek a tanfolyamnak a díjának fele, tehát 15 ezer forint jóváírásra kerül! 

Régi motorosoknak ez a gyakorló hétvége 10 ezer forintba kerül!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Shiatsu
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük