Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Szeptember 17-24…

Kos: A munkánk és életfeladatunk körei fogják kitölteni ezt a hetet! Mindezt az énünk és a személyiségünk tükrében. Így ez a hét arról fog szólni, hogy közelítsük a munkánkat az életfeladatainkhoz. Vagy arról, hogy a meglévő munkánk mellett megteremtsük azt az időt és azt az energiát, hogy tudjunk az életfeladatunkkal is foglalkozni. Lehet, hogy még csak hobbi szinten, de elkezdeni a vele való foglalkozást.

Bika: Mélyebb és spirituálisabb dolgok fognak bennünket foglalkoztatni ebben az időszakban. Így az is egy természetes inger lesz bennünk, hogy egy kicsit elvonuljunk a külvilágtól és egy meditatívabb, nyugodtabb légkörben létezzünk. Persze ettől még nem leszünk munkaképtelenek, és továbbra is képesek leszünk ellátni a feladatainkat, de arra is kell időt szánjunk, hogy a lelkünkkel is foglalkozzunk.

Ikrek: Ez az időszak szólhat arról, hogy jobban megérintenek minket a világi élet negatívumai, mint pl. a nehézségek, a viták, a félreértések, vagy pedig az a felismerés, hogy a materiális világban úgymond kötelező a nehézségek átélése, de a szenvedés az már opcionális. Az, hogy melyik hangulat fog jobban érvényesülni nagyon sokakban a környezetünkön is múlhat. Így töltsünk minél több időt a spirituális beállítottságú barátainkkal.

Rák: Az együttműködéseinken lesz a hangsúly ebben az időszakban. Valamint azon, hogy amennyiben képesek vagyunk jól együttműködni, képesek vagyunk áldozatot hozni a másik félért, és amennyiben teszünk azért is, hogy meg legyen a lelki harmónia is köztünk, akkor nem lehet akadály előttünk. Mind a hatékonyság szempontjából, mind pedig a lelkiegyensúly és béke érzetének szempontjából.

Oroszlán: Ezen a héten a belső indíttatásunk az lesz, hogy segítsünk másoknak, hogy felkaroljunk másokat, hogy együttműködjünk másokkal, de úgy, hogy közben mi egy kicsit vezetjük őket, gardedámoljuk őket. Ez mindamellett, hogy a környezetünknek hasznos lesz és áldásos, minket magunkat is fel fog emelni. A lelkibékénket és lelkiegyensúlyunkat fogja ez megemelni.

Szűz: Egy olyan időszaknak nézünk elébe, amikor az intellektusunk több síkja is képes lesz az együttműködésre és így képesek leszünk arra is, hogy felülemelkedjünk olyan dolgokon amelyek negatív töltete tüskeként maradt meg bennünk. Mert most képesek leszünk egyszerre látni érzelmileg és racionálisan is. Logikusan és intuitív üzemmódban is. Így képesek leszünk egyszerre látni a körülményeket, a kiváltó okokat és mögötte rejlő mentalitást is.

Mérleg: Ezen a héten fókuszba fog kerülni az, hogy mennyire fontos a lelkiegyensúly az életünkben. Az, hogy milyen sokat vagyunk képesek tenni azért, hogy szép helyen, jó körülmények között lakjunk, közlekedjünk, lazítsunk és/vagy akár szórakozzunk. De arra is, hogy sokszor mindemellett pedig ehhez képest elenyésző energiát fektetünk abba, hogy lelkileg is jó passzban legyünk.

Skorpió: Aktív időszaknak nézünk elébe, és most amellett, hogy fizikailag bírni fogjuk a tempót és az iramot, most mentálisan is képesek leszünk arra, hogy ne fáradjunk ki, hogy ne veszítsük el a lelkesedésünket, stb. Szóval bátran vegyünk elő olyan dolgokat is, amelyeket egy ideje már hanyagolunk, amelyek egy ideje már kifognak rajtunk, mert most képesek leszünk maradandót alkotni azokon a tereken is.

Nyilas: Kommunikatív időszaknak nézünk elébe, de arra nagyon oda kell figyelnünk, hogy amit mondunk az ne legyen túl erős, túl direkt, túl egyenes. Mert sokszor nehezebb tisztán látni azokat a helyzeteket, amelyekben éppen benne vagyunk, az érzelmi érintettség miatt! Így ha még jó is az a tanács, amit az ember hidegzuhanyként él meg, nem biztos, hogy az használható lesz!

Bak: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog terítékre kerülni ebben a szakaszban, minden szempontból. Könnyebb lesz a közös kommunikáció, a közös aktivitás és mindez még úgy is megtörténhet, hogy a fizikai hatékonyság mellett még a lelkiek szempontjából is jól alakulnak majd a dolgok. Szóval töltsünk el sok, kellemes, minőségi időt a szeretteink társaságában!

Vízöntő: Produktívak, aktívak és kommunikatívak leszünk a mindennapokban, de arra vigyáznunk kell, hogy ne vállaljuk túl magunkat. Mert sokszor igenis könnyebb és gyorsabb is egy magunkban megoldani ezt-azt, de viszont a közös teendő, közös megoldása élmény is. És nem mindig a cél és a hatékonyság a fontos, néha az fontosabb, hogy hogyan jutunk el oda és az, hogy milyen társaságban.

Halak: Fókuszáljunk a minket körülvevő emberekre. A családunkra, a barátainkra mert most ők fogják szolgáltatni a lehetőséget a töltődésre. Őket látva és nézve fogunk megnyugodni, hogy igenis érdemes menni, csinálni, hajtani, áldozatot hozni, mert az ő társaságukban eltöltött idő, és az ő személyiségük által felvillanyozott helyzetek azok, amelyek valójában a nagy és fontos dolgok!

Ebben az időszakban a Szeptember 20-ra eső telihold egy különleges jelenség lesz! Ugyanis a telihold hétfőre, a hold napjára fog esni! Ez mind az érzelmi, mind az intuitív energiákat megemeli, így kellemes érzelmes gesztusokra is kiváló, de misztikus rítusok bemutatására is ez a nap!

Fizikailag térdtől lefelé kell vigyáznunk magunkra, így meg egy olyan teljesen hétköznapi dolog, mint egy új pár cipő bejáratása is lehet egy kicsit fájdalmasabb, egy kicsit érzékenyebb. Viszont Szeptember 23 hajnaltól a hold egy új ciklusba kezd, így a jelen időszak utolsó 2 napjában már a fejünkre kell majd jobban oda figyelnünk, legyen az frontos fejfájás, vagy a rendszeresen megtapasztalt saját személyes migrénes történetünk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük