A hét Védikus Asztrológiája, a hétfői nap…

ganéshaMost már kb. vagy fél éve, hogy rendszeresen megy a napi szintű védikus asztrológiai előrejelzés is, a havi mellett. És mostanában ráadásul elég szervezett is voltam, és a hétköznapok jó 80-90%-ában azért felraktam a honlapra a tudnivalókat, de a „lassú víz, partot mos”, elméleten alapulva, csak most jöttem rá, hogy nem az lenne a jobb, ha előre egy nappal tenném fel a cuccot, és nem az aznapi kerülne fel még korán reggel?

Lécci írjátok meg, hogy mi lenne a tuti! Melyik verzió lenne jobb? Egy nappal előre, vagy maradjon minden a régiben, és aznap reggel kerüljenek fel a friss tudnivalók a nappal kapcsolatosan?

Ide írjatok kommentet, köszi szépen!

És akkor előre a hétfői anyag:

Június 3, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat könnyebb elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg ha még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Viszont a mai nap szilárd is, mert ma pont 10 nappal vagyunk Telihold után.

A Hold hétfői csillagképe a Revati, ami lágy jellegű, de a fő erénye ennek a csillagképnek az, hogy kiváló befejezésekre. Ezen a napon új ruhát felvenni annyit tesz, hogy drágaköveket fogunk ajándékba kapni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to A hét Védikus Asztrológiája, a hétfői nap…

  1. Végh Marika szerint:

    Én is az egy nappal előbbre szavazok, mert valóban jobban fel lehet rá készülni. Ha neked nem okoz gondot, akkor én is ezt kérném.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük