A hét Védikus Asztrológiája, a hétfői nap…

ganéshaMost már kb. vagy fél éve, hogy rendszeresen megy a napi szintű védikus asztrológiai előrejelzés is, a havi mellett. És mostanában ráadásul elég szervezett is voltam, és a hétköznapok jó 80-90%-ában azért felraktam a honlapra a tudnivalókat, de a „lassú víz, partot mos”, elméleten alapulva, csak most jöttem rá, hogy nem az lenne a jobb, ha előre egy nappal tenném fel a cuccot, és nem az aznapi kerülne fel még korán reggel?

Lécci írjátok meg, hogy mi lenne a tuti! Melyik verzió lenne jobb? Egy nappal előre, vagy maradjon minden a régiben, és aznap reggel kerüljenek fel a friss tudnivalók a nappal kapcsolatosan?

Ide írjatok kommentet, köszi szépen!

És akkor előre a hétfői anyag:

Június 3, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat könnyebb elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg ha még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Viszont a mai nap szilárd is, mert ma pont 10 nappal vagyunk Telihold után.

A Hold hétfői csillagképe a Revati, ami lágy jellegű, de a fő erénye ennek a csillagképnek az, hogy kiváló befejezésekre. Ezen a napon új ruhát felvenni annyit tesz, hogy drágaköveket fogunk ajándékba kapni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to A hét Védikus Asztrológiája, a hétfői nap…

  1. Végh Marika szerint:

    Én is az egy nappal előbbre szavazok, mert valóban jobban fel lehet rá készülni. Ha neked nem okoz gondot, akkor én is ezt kérném.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .