2014. Augusztus 29, ma van Ganésha születésnapja…

ganpatiMa Ganésha születésnapját ünneplik Indiába és asztrológiailag is egy elég kemány nap van. De sebaj, mert a Védákban a legtöbbször Ganéshát úgy hívják, mint „Minden Akadály Elhárítója”.

Ezért van az, hogy Indiában minden szertartás úgy kezdődik, hogy Ganéshának felajánlanak valamit. Szóval, ha ma nehezebb napunk van, akkor használjuk ki a lehetőséget, és a pici kis felajánlásunk mellett Ganéshának, kérjük az áldását arra, hogy bennünk rejlő dzsudzsuk legyen feloldva, kioldva, kiirtva, stb…

Ma egy jó napunk van a belső és spirituális méregtelenítésre!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Ja, és holnaptól kezdve 3 napig Mritju jóga lesz, szóval, ha ma kezdünk el valamit a saját és szeretteink védelmére, akkor tutira sikeresek leszünk benne!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .