Az aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap az Oroszlánban (Augusztus 17 – Szeptember 17)

jyot2014augA Nap és a Merkúr az Oroszlánban erőssebé teszi a vezetői vénánkat, és nem csak irányítás és vezetés szempontjából, hanem a Merkúr végett a kommunikációval kapcsolatosan is. Egyszóval nemcsak előtérbe tudunk kerülni, de meg lesz hozzá az affinitásunk is, hogy a mögöttünk állókkal is foglalkozunk egy kicsit és segítsük azokat, akik vezetőként tekintenek ránk.

A Jupiter és a Vénusz jelenléte a Rákban tovább tudja azt támogatni, hogy vezetőként is ne hatalomból nyomjuk végig saját akaratunkat, hanem közös megegyezéssel vezessük a mi kis közösségünket. Meg fog adatni az a lehetőség, hogy szellemi vezetőkké váljunk, fizikai vezetőkből.

A fizikai síkon tevékenykedő vezetőket kötelező követni, mert része a szabályzatnak, a rendszernek és a szerződéseinknek, de a szellemi vezetőket az emberek önszántukból követik.

Persze ebben a szakaszban is meg kell tenni a kötelezőket, nem fog a sült a szánkban landolni, sőt azáltal, hogy a Mars és a Szaturnusz együtt áll a Mérlegben, kifejezetten nehezebb lesz a másokkal való együttműködés, de ha a kommunikációt helyezzük előtérbe, akkor lesz esély arra, hogy jól jöjjenek ki a dolgok. És most könnyebb lesz úgy együttműködni, ha felosztjuk az életünk és létünk különböző területeit, és beismerjük, hogy egy kapcsolatban lehetséges az, hogy bizonyos helyzetekben és területeken mi, és más területeken meg esetleg a partnerünk az, aki erősebb személyiség, vagy jobb képességű és akkor ő fog minket vezetni.

Ezt az áldott állapotot kb. Augusztus 29-ig van időnk megvalósítani, mert amikor a Merkúr ezen a napon áthalad a Szűz jegyébe és 2 nappal később a Vénusz pedig áthalad az Oroszlánba, figyelmünk újra inkább kifelé fog irányulni. És azáltal, hogy a Vénusz ínyencsége picit eltántorítja a Nap erőfeszítéseit, nem fogjuk azt az elszánt erőt magunkban érezni, mint eddig.

Arra is vigyázzunk, hogy a Merkúr a Rahuval picit behozhatja a hamiskás kommunikációt és a Vénusz által gyengített Nap pedig a gyávaságból eredő hazugságokat is. Persze minden hazugság valahol gyávaságból ered, mert azt gondoljuk, hogy egy feszültebb szituációt könnyebb „kidumálni”, mint felvállalni, de most a Marssal és a Szaturnusszal a Mérlegben, ami támadja az együttműködést, minden esély meg van a lebukáshoz.

Aztán Szeptember 5-ével a Mars átmegy a saját házába, a Skorpióba, és egy több mint másfél éve tartó támadás a partnerkapcsolat jegyén az asztrológiában, egyszer csak felszabadul. Persze a Szaturnusz, ami nem egy könnyű bolygó, így is a Mérlegben marad, de ott Ő emelkedett helyzetben van, és az Ő általa okozott nehézségek így együttműködéssel és kemény munkával azért megoldhatóak lesznek. De tény és való, hogy a partnerkapcsolati dolgok lényegesen könnyebben fognak alakulni.

Persze a Mars a saját jegyében, a Skorpióban, mindig a megoldást keresi a problémákra, és sok belső munkával, valamint jókora adag önmarcangolással mindig azon van, hogy megértse a gondok gyökereit és kiváltó okait. Ebben az időszakban arra kell vigyáznunk, hogy ne mindig arra a végkövetkeztetésre jussunk, hogy csak mi vagyunk a hibások.

Aztán Szeptember 17-én a Nap áthalad a Szűz jegyébe, és egy racionálisabb szakasz jön be az életünkbe. De ez már a következő hónap története.

Azért érdemes lesz figyelemmel követni a Szeptember 5-től alakuló helyzetet, mert az azt követő 12 napban szinte az összes bolygó kivételesen jó pozícióban lesz, és így az ebben a szakaszban születendő gyermekek biztos, hogy kis Istencsászárok lesznek.

Főként a Szeptember 14-16 lesz érdekes, ami egyébként egészen bámulatos asztrológiai szemmel nézve, de úgy az elmúlt és elkövetkező 25-30 évet nézve is, akkor lesz majd érdemes nagy dolgokba bele kezdeni!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük