2013. November 3: Ma van Diwali…

kaliyanErről már sokat írtam nektek, de a lényeg az, hogy az egész évben ez a legnagyobb varázslós nap, az összes szuper nap közül. Ha nagyon rákészülnétek erre, akkor ezen a napon 13 óra 51 és 52 perckor van az egzakt Újhold pillanata, szóval akkor érdemes megcsinálni a kis rituálénkat, a yantra nyomtatásunkat, vagy szimplán azt a fogadalmat megtenni vagy azt a pozitív megerősítést, amit nagyon szeretnénk elérni, megoldani, stb.

Ha rám hallgatok, akkor a mai nap igen kiváló a Sri Yantra nyomtatására, vagy az itteni képen megosztott Kali Istennő yantrájának a kinyomtatására. A Kali Yantra elég ilyen piciben, és otthonunk Dél-nyugati sarkában kellene kitennünk és védelmi célokból.

És tudjátok, ma ingyenes öröm jóga a 12. kerületben, részletekért katt ide.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga, Vasztu
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük