2013. November 3: Ma van Diwali…

kaliyanErről már sokat írtam nektek, de a lényeg az, hogy az egész évben ez a legnagyobb varázslós nap, az összes szuper nap közül. Ha nagyon rákészülnétek erre, akkor ezen a napon 13 óra 51 és 52 perckor van az egzakt Újhold pillanata, szóval akkor érdemes megcsinálni a kis rituálénkat, a yantra nyomtatásunkat, vagy szimplán azt a fogadalmat megtenni vagy azt a pozitív megerősítést, amit nagyon szeretnénk elérni, megoldani, stb.

Ha rám hallgatok, akkor a mai nap igen kiváló a Sri Yantra nyomtatására, vagy az itteni képen megosztott Kali Istennő yantrájának a kinyomtatására. A Kali Yantra elég ilyen piciben, és otthonunk Dél-nyugati sarkában kellene kitennünk és védelmi célokból.

És tudjátok, ma ingyenes öröm jóga a 12. kerületben, részletekért katt ide.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga, Vasztu
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .