2013. November 3: Ma van Diwali…

kaliyanErről már sokat írtam nektek, de a lényeg az, hogy az egész évben ez a legnagyobb varázslós nap, az összes szuper nap közül. Ha nagyon rákészülnétek erre, akkor ezen a napon 13 óra 51 és 52 perckor van az egzakt Újhold pillanata, szóval akkor érdemes megcsinálni a kis rituálénkat, a yantra nyomtatásunkat, vagy szimplán azt a fogadalmat megtenni vagy azt a pozitív megerősítést, amit nagyon szeretnénk elérni, megoldani, stb.

Ha rám hallgatok, akkor a mai nap igen kiváló a Sri Yantra nyomtatására, vagy az itteni képen megosztott Kali Istennő yantrájának a kinyomtatására. A Kali Yantra elég ilyen piciben, és otthonunk Dél-nyugati sarkában kellene kitennünk és védelmi célokból.

És tudjátok, ma ingyenes öröm jóga a 12. kerületben, részletekért katt ide.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga, Vasztu
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük