2012. December 20: 1 nappal a világvége előtt – Ingyenes Ájurvéda Fogadóóra 16 órától, majd az Ájurvédikus Rászajana terápia bemutatása 17 órától

A karácsonyi program részeként az ingyenes óra keretein belül fogjuk átbeszélni hogy miként lehet használni a már hazánkban kapható ájurvédikus szereket, és természetesen a kérdéseitekre is válaszolni fogok.

Viszont többen is jeleztétek, hogy ha már eljöttök az ingyenes órára most maradnátok a 17 órás rendszeres ájurvéda előadásra is, de máskor általában ez az időpont nem szokott jó lenni, így arra gondoltam, hogy nem kezdünk bele egy olyan nagy témakörbe mint a belgyógyászat, ha többen is lesznek olyanok akik csak erre az egy előadásra tudnak eljönni bokros teendőik miatt. Ezért a mostani előadás témája természetesen belgyógyászat marad, hogy a rendszeresen járókat sem mellőzzük törekvéseikben, de ez az előadás egy önmagában is megálló ájurvédikus előadás lesz,  a rászajana terápiáról.

A rászajana terápiát az Ájurvédában a megfiatalodás művészetének is hívják, mert olyannyira a szervezetünk alap funkcióira összpontosít, hogy az minden alkatnak előnyös az egészségük megőrzésében. A csütörtöki előadás folyamán át fogjuk tárgyalni a belgyógyászat szemszögéből minden szervünk optimális működéséhez kapcsolódó rászajana kezelés rendszereket.

Nem mellesleg a rászajana terápia azon része az Ájurvédának, ami minden korosztály kezelésére a legegyszerűbb és egyben leghatékonyabb módszer.

A 17 órától kezdődő előadás díja 3000 Forint, időtartama 2 óra.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük