2012. December 20: 1 nappal a világvége előtt – Ingyenes Ájurvéda Fogadóóra 16 órától, majd az Ájurvédikus Rászajana terápia bemutatása 17 órától

A karácsonyi program részeként az ingyenes óra keretein belül fogjuk átbeszélni hogy miként lehet használni a már hazánkban kapható ájurvédikus szereket, és természetesen a kérdéseitekre is válaszolni fogok.

Viszont többen is jeleztétek, hogy ha már eljöttök az ingyenes órára most maradnátok a 17 órás rendszeres ájurvéda előadásra is, de máskor általában ez az időpont nem szokott jó lenni, így arra gondoltam, hogy nem kezdünk bele egy olyan nagy témakörbe mint a belgyógyászat, ha többen is lesznek olyanok akik csak erre az egy előadásra tudnak eljönni bokros teendőik miatt. Ezért a mostani előadás témája természetesen belgyógyászat marad, hogy a rendszeresen járókat sem mellőzzük törekvéseikben, de ez az előadás egy önmagában is megálló ájurvédikus előadás lesz,  a rászajana terápiáról.

A rászajana terápiát az Ájurvédában a megfiatalodás művészetének is hívják, mert olyannyira a szervezetünk alap funkcióira összpontosít, hogy az minden alkatnak előnyös az egészségük megőrzésében. A csütörtöki előadás folyamán át fogjuk tárgyalni a belgyógyászat szemszögéből minden szervünk optimális működéséhez kapcsolódó rászajana kezelés rendszereket.

Nem mellesleg a rászajana terápia azon része az Ájurvédának, ami minden korosztály kezelésére a legegyszerűbb és egyben leghatékonyabb módszer.

A 17 órától kezdődő előadás díja 3000 Forint, időtartama 2 óra.

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .