Gondoltam előre szólok, hogy idén, érdeklődés hiányában elmarad a Világvége

a várható időjárás 2012. December. 21

Gyanússá vált nekem, hogy még el sem jött az idő, de már elkezdtek felreppeni azok a hírek, miszerint mi lesz, ha nem lesz világ vége.

Íme, a kedvenc magyarázatom:

Szó volt arról is, hogy valami olyan beavatást kap majd az egész emberiség, hogy vagy 3 napig nem fogunk látni. De most erre az elméletre elpukkantották a legtutibb spirituál dumát, miszerint, aki mégis lát majd December 21 és 24 között, az valójában a világban történő változásokra vak, ami miatt feláll az a rendszer, hogy fizikailag ugyan lát, de valójában ő az igazi vak.

Kemény, nem?

Életünk minden pillanatában ott van a lehetőség, hogy változtassunk, nem kell hozzá szuper ezo, bio, öko meditációs misztikus 2012-12-21-es dátum. Csak az a lényeg, hogy tudatosan döntsünk, hogy ezen túl majd milyen értékrend szerint élünk majd.

Ajánlanám figyelmetekbe Robin Sharma új elképzelését, miszerint a változást úgy a legkönnyebb elindítani, ha beszervezünk magunknak egy szent órát, minden nap. A lényeg, hogy legyen korán, és végig azt csináljuk, ami minket tölt. Séta, futás, tai chi, olvasás, fürdőzés, mindegy csak legyen jó nekünk.

Robin Sharma, egyébként ő írta, „a szerzetes, aki eladta a Ferrariját” című könyvet, rövid élet filozófiája: „Törődj az egészségeddel, ne stresszeld magad, érezd magad jól, masszíroztassál, sportolj, szedjél vitaminokat, valamint a jóga és a reiki is sokat segíthet!”

Om Tat Sat

UI: A 7 Muhurta Asztrológiája rovat különkiadása, December. 21 asztrológiailag:

December 21, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, de 9 nappal Teli- vagy Újhold után a napok élesek. A Hold ugyan a Revati csillagképben van, ami az utolsó csillagkép a sorban, de mégsem lesz világ vége. Egyébként a Revati csillagkép lágy természetű.

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük