Gondoltam előre szólok, hogy idén, érdeklődés hiányában elmarad a Világvége

a várható időjárás 2012. December. 21

Gyanússá vált nekem, hogy még el sem jött az idő, de már elkezdtek felreppeni azok a hírek, miszerint mi lesz, ha nem lesz világ vége.

Íme, a kedvenc magyarázatom:

Szó volt arról is, hogy valami olyan beavatást kap majd az egész emberiség, hogy vagy 3 napig nem fogunk látni. De most erre az elméletre elpukkantották a legtutibb spirituál dumát, miszerint, aki mégis lát majd December 21 és 24 között, az valójában a világban történő változásokra vak, ami miatt feláll az a rendszer, hogy fizikailag ugyan lát, de valójában ő az igazi vak.

Kemény, nem?

Életünk minden pillanatában ott van a lehetőség, hogy változtassunk, nem kell hozzá szuper ezo, bio, öko meditációs misztikus 2012-12-21-es dátum. Csak az a lényeg, hogy tudatosan döntsünk, hogy ezen túl majd milyen értékrend szerint élünk majd.

Ajánlanám figyelmetekbe Robin Sharma új elképzelését, miszerint a változást úgy a legkönnyebb elindítani, ha beszervezünk magunknak egy szent órát, minden nap. A lényeg, hogy legyen korán, és végig azt csináljuk, ami minket tölt. Séta, futás, tai chi, olvasás, fürdőzés, mindegy csak legyen jó nekünk.

Robin Sharma, egyébként ő írta, „a szerzetes, aki eladta a Ferrariját” című könyvet, rövid élet filozófiája: „Törődj az egészségeddel, ne stresszeld magad, érezd magad jól, masszíroztassál, sportolj, szedjél vitaminokat, valamint a jóga és a reiki is sokat segíthet!”

Om Tat Sat

UI: A 7 Muhurta Asztrológiája rovat különkiadása, December. 21 asztrológiailag:

December 21, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, de 9 nappal Teli- vagy Újhold után a napok élesek. A Hold ugyan a Revati csillagképben van, ami az utolsó csillagkép a sorban, de mégsem lesz világ vége. Egyébként a Revati csillagkép lágy természetű.

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük