‘VV Egy’ a Bhakti Kutirban

Ilyen lesz az első VV a Kuriban...

Természetesen nem a Való Világ műsorát fogjuk a Kutirból közvetíteni, habár az izraeli televízió Amazing Race stábja és szereplői nálunk fürdött, és öltözött, hanem ezennel meghirdetjük a Védikus Vasárnap program sorozat első alkalmát.

Most vasárnap, Február 26-án, reggel 10től biztos, hogy lesz Reiki Ies beavatás, mert már egy páran visszajeleztek, hogy jönnek. Tudom, hogy egy picit olyan vagyok, mint az öregúr a Bazi Nagy Görög Lagziban, hogy én mindent a Védákra és Indiára vezetek vissza, de a Reiki, attól függetlenül, hogy egy Japán energetikai gyógymód, erősen merített a Védikus irodalomból, nem beszélve arról, hogy a szimbólumai bonji írásjelekkel lettek titkosítva, ami a szanszkrit és a japán írás keveréke.

Szóval reiki lesz és ’Védikusan’. Természetesen viccet félre téve, teljesen tradicionálisan a Japán módszerrel lesz átadva.

Akik, aznap, Vasárnap a délután 2 órától kezdődő Védikus Pszichológia előadásra jönnének, íme egy kis ízelítő:

  • Ahogyan már írtam, az előadás a kommunikációról fog szólni.
  • Minden kapcsolat alapja a jó kommunikáció, és ez minden élet szakaszra vonatkozik. A fiatalok kapcsolatától, az idősebbek ’ki megy el a gyerekért, mikor kell átmenni anyádhoz, stb.’kapcsolatáig.
  • Hogyan tanulhatjuk meg a helyes kommunikáción keresztül azt, hogy elvárások helyett: vágyakat, igényeket és szükségeket beszéljünk át.
  • Az emberi elidegenedés után, miért lett az email divatos, ami még a telefonnál is személytelenebb.
  • Egy világban ahol van női birkózás és ökölvívás, létezik női foci vébé, és női amerikai futball, hogyan kommunikáljanak a férfiak, hogy ne bénítsa őket a visszautasítástól való félelem.
  • Meg természetesen megbeszéljük a rossz kommunikációs mintákat, hogy felismerjük őket és el tudjuk kerülni a csapdáikat.

Szóval ezekről lesz szó. Mindenkit szeretettel várunk.

Ide kattintva az árakat is megtalálod…

Om Tat Sat

 

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

One Response to ‘VV Egy’ a Bhakti Kutirban

  1. anettm szerint:

    Be kell-e külön jelentkezni Reiki-re? vagy elég 10-re odamenni? Ha be kell külön jelentkezni, emailben lehet?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .