‘VV Egy’ a Bhakti Kutirban

Ilyen lesz az első VV a Kuriban...

Természetesen nem a Való Világ műsorát fogjuk a Kutirból közvetíteni, habár az izraeli televízió Amazing Race stábja és szereplői nálunk fürdött, és öltözött, hanem ezennel meghirdetjük a Védikus Vasárnap program sorozat első alkalmát.

Most vasárnap, Február 26-án, reggel 10től biztos, hogy lesz Reiki Ies beavatás, mert már egy páran visszajeleztek, hogy jönnek. Tudom, hogy egy picit olyan vagyok, mint az öregúr a Bazi Nagy Görög Lagziban, hogy én mindent a Védákra és Indiára vezetek vissza, de a Reiki, attól függetlenül, hogy egy Japán energetikai gyógymód, erősen merített a Védikus irodalomból, nem beszélve arról, hogy a szimbólumai bonji írásjelekkel lettek titkosítva, ami a szanszkrit és a japán írás keveréke.

Szóval reiki lesz és ’Védikusan’. Természetesen viccet félre téve, teljesen tradicionálisan a Japán módszerrel lesz átadva.

Akik, aznap, Vasárnap a délután 2 órától kezdődő Védikus Pszichológia előadásra jönnének, íme egy kis ízelítő:

  • Ahogyan már írtam, az előadás a kommunikációról fog szólni.
  • Minden kapcsolat alapja a jó kommunikáció, és ez minden élet szakaszra vonatkozik. A fiatalok kapcsolatától, az idősebbek ’ki megy el a gyerekért, mikor kell átmenni anyádhoz, stb.’kapcsolatáig.
  • Hogyan tanulhatjuk meg a helyes kommunikáción keresztül azt, hogy elvárások helyett: vágyakat, igényeket és szükségeket beszéljünk át.
  • Az emberi elidegenedés után, miért lett az email divatos, ami még a telefonnál is személytelenebb.
  • Egy világban ahol van női birkózás és ökölvívás, létezik női foci vébé, és női amerikai futball, hogyan kommunikáljanak a férfiak, hogy ne bénítsa őket a visszautasítástól való félelem.
  • Meg természetesen megbeszéljük a rossz kommunikációs mintákat, hogy felismerjük őket és el tudjuk kerülni a csapdáikat.

Szóval ezekről lesz szó. Mindenkit szeretettel várunk.

Ide kattintva az árakat is megtalálod…

Om Tat Sat

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

One Response to ‘VV Egy’ a Bhakti Kutirban

  1. anettm szerint:

    Be kell-e külön jelentkezni Reiki-re? vagy elég 10-re odamenni? Ha be kell külön jelentkezni, emailben lehet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük