‘VV Egy’ a Bhakti Kutirban

Ilyen lesz az első VV a Kuriban...

Természetesen nem a Való Világ műsorát fogjuk a Kutirból közvetíteni, habár az izraeli televízió Amazing Race stábja és szereplői nálunk fürdött, és öltözött, hanem ezennel meghirdetjük a Védikus Vasárnap program sorozat első alkalmát.

Most vasárnap, Február 26-án, reggel 10től biztos, hogy lesz Reiki Ies beavatás, mert már egy páran visszajeleztek, hogy jönnek. Tudom, hogy egy picit olyan vagyok, mint az öregúr a Bazi Nagy Görög Lagziban, hogy én mindent a Védákra és Indiára vezetek vissza, de a Reiki, attól függetlenül, hogy egy Japán energetikai gyógymód, erősen merített a Védikus irodalomból, nem beszélve arról, hogy a szimbólumai bonji írásjelekkel lettek titkosítva, ami a szanszkrit és a japán írás keveréke.

Szóval reiki lesz és ’Védikusan’. Természetesen viccet félre téve, teljesen tradicionálisan a Japán módszerrel lesz átadva.

Akik, aznap, Vasárnap a délután 2 órától kezdődő Védikus Pszichológia előadásra jönnének, íme egy kis ízelítő:

  • Ahogyan már írtam, az előadás a kommunikációról fog szólni.
  • Minden kapcsolat alapja a jó kommunikáció, és ez minden élet szakaszra vonatkozik. A fiatalok kapcsolatától, az idősebbek ’ki megy el a gyerekért, mikor kell átmenni anyádhoz, stb.’kapcsolatáig.
  • Hogyan tanulhatjuk meg a helyes kommunikáción keresztül azt, hogy elvárások helyett: vágyakat, igényeket és szükségeket beszéljünk át.
  • Az emberi elidegenedés után, miért lett az email divatos, ami még a telefonnál is személytelenebb.
  • Egy világban ahol van női birkózás és ökölvívás, létezik női foci vébé, és női amerikai futball, hogyan kommunikáljanak a férfiak, hogy ne bénítsa őket a visszautasítástól való félelem.
  • Meg természetesen megbeszéljük a rossz kommunikációs mintákat, hogy felismerjük őket és el tudjuk kerülni a csapdáikat.

Szóval ezekről lesz szó. Mindenkit szeretettel várunk.

Ide kattintva az árakat is megtalálod…

Om Tat Sat

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

One Response to ‘VV Egy’ a Bhakti Kutirban

  1. anettm szerint:

    Be kell-e külön jelentkezni Reiki-re? vagy elég 10-re odamenni? Ha be kell külön jelentkezni, emailben lehet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük