Kismama és Mama csoport

JÖN JÖN JÖN!!!

ELSŐ FOGLALKOZÁS FEBRUÁR 28.!!!

A várandósság, és az apró jövevény megérkezése utáni pár hónap számos szorongással, feszültséggel, kérdéssel színezi a rengeteg boldogságot, amit a baba nyújt.

A csoportban lehetőség nyílik arra, hogy a szülés előtt vagy után álló mamák megosszák ezeket egymással, és egy vezetett csoportmunka keretében felismerjék, megértsék és feldolgozzák azokat a tartalmakat, amelyek megmozgatják az érzéseiket.

A mama-csoportokon általában a  várandósság állapotával, a magzattal, a szüléssel, a szoptatással, és a családi dinamika megváltozásával kapcsolatos kérdések merülnek fel, de bármilyen téma behozható és megosztható, amelyet egy kismama, mama fontosnak tart.

Szeretettel várok mindenkit!

A foglalkozás vezetője: Dr. Szemerédy Viktória
A csoport időpontja: kedd 14.00 és 15.00 óra között
Az óra díja: 1 400 Ft

A csoportot legkevesebb 5 fő részvételével tudjuk megtartani, ezért kérlek, érkezéseteket jelezzétek Fruzsinak (06/70 956 65 65, hétfő-péntek 14:00-19:00) hétfőn 19 óráig!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük