Kismama és Mama csoport

JÖN JÖN JÖN!!!

ELSŐ FOGLALKOZÁS FEBRUÁR 28.!!!

A várandósság, és az apró jövevény megérkezése utáni pár hónap számos szorongással, feszültséggel, kérdéssel színezi a rengeteg boldogságot, amit a baba nyújt.

A csoportban lehetőség nyílik arra, hogy a szülés előtt vagy után álló mamák megosszák ezeket egymással, és egy vezetett csoportmunka keretében felismerjék, megértsék és feldolgozzák azokat a tartalmakat, amelyek megmozgatják az érzéseiket.

A mama-csoportokon általában a  várandósság állapotával, a magzattal, a szüléssel, a szoptatással, és a családi dinamika megváltozásával kapcsolatos kérdések merülnek fel, de bármilyen téma behozható és megosztható, amelyet egy kismama, mama fontosnak tart.

Szeretettel várok mindenkit!

A foglalkozás vezetője: Dr. Szemerédy Viktória
A csoport időpontja: kedd 14.00 és 15.00 óra között
Az óra díja: 1 400 Ft

A csoportot legkevesebb 5 fő részvételével tudjuk megtartani, ezért kérlek, érkezéseteket jelezzétek Fruzsinak (06/70 956 65 65, hétfő-péntek 14:00-19:00) hétfőn 19 óráig!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .