Visszajöttem Nepálból, kellene némi segítség Kutir Kalendárium borító színügyileg, meg némi ez-az…

Kedves Kutir olvasók, látogatók, nézők és hallgatók, tehát kedves Kutir Mackók, vissza érkeztem Nepálból, tehát a jóga órákat én fogom tartani, el lehet jönni hozzám kezelésre, stb., stb.

De amiért írok az, hogy némi segítséget szeretnék kérni. Eddig minden évben volt ötletem a Kutir Kalendárium borító színeire, most mégis 2 db árnyalat között őrlődöm. Így arra gondoltam döntsetek ti, úgy is nektek írom a cuccot!

A két árnyalat: a Baba Kék, mint Brad Pitt anutájának kedvenc színe a Blöff című klasszikusban, és az ázsiai Napfelkelte Narancs, Yak barna betű típussal! (Bocs csak most érettem vissza Nepálból, így még mindig és mindenről eszembe jut a Jak.)

Egyébként aszavazást úgy terveztem, hogy csak szimplán a Facebookon írjátok be a kommentek közé, hogy kék, vagy narancs.

Valamint, amúgy is nehezen megy a kommunikáció, de most Nepálban meg semmennyire sem ment. Szóval, mindazoknak akik írtak, igen van hely és csak gyertek el a November 3-án kezdődő Védikus Asztrológia tanfolyamra, itt megtaláljátok a 7 alkalom időpontjait és a helyszínt, valamint az alkalmak tematikus leírásait is.

És picit kifelé toljuk a Kutir Kalendárium jelentkezési határidejét is, mert annyira tündérek vagytok, hogy nem csak a kutir.kalendarium@gmail.com címre irtattok, hanem mindenhova. A Facebookra, a személyes email címemre, még jött pár db sms is, így ezeket még fel kell dolgozzam.

Ha még új neked a Kutir Kalendárium fogalom, akkor itt megtalálsz egy-két infót erről a kezdeményezésről. És ha még rendelnél is, akkor lécci a kutir.kalendarium@gmail.com címünkön jelezd ezt nekünk. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük