Visszajöttem Nepálból, kellene némi segítség Kutir Kalendárium borító színügyileg, meg némi ez-az…

Kedves Kutir olvasók, látogatók, nézők és hallgatók, tehát kedves Kutir Mackók, vissza érkeztem Nepálból, tehát a jóga órákat én fogom tartani, el lehet jönni hozzám kezelésre, stb., stb.

De amiért írok az, hogy némi segítséget szeretnék kérni. Eddig minden évben volt ötletem a Kutir Kalendárium borító színeire, most mégis 2 db árnyalat között őrlődöm. Így arra gondoltam döntsetek ti, úgy is nektek írom a cuccot!

A két árnyalat: a Baba Kék, mint Brad Pitt anutájának kedvenc színe a Blöff című klasszikusban, és az ázsiai Napfelkelte Narancs, Yak barna betű típussal! (Bocs csak most érettem vissza Nepálból, így még mindig és mindenről eszembe jut a Jak.)

Egyébként aszavazást úgy terveztem, hogy csak szimplán a Facebookon írjátok be a kommentek közé, hogy kék, vagy narancs.

Valamint, amúgy is nehezen megy a kommunikáció, de most Nepálban meg semmennyire sem ment. Szóval, mindazoknak akik írtak, igen van hely és csak gyertek el a November 3-án kezdődő Védikus Asztrológia tanfolyamra, itt megtaláljátok a 7 alkalom időpontjait és a helyszínt, valamint az alkalmak tematikus leírásait is.

És picit kifelé toljuk a Kutir Kalendárium jelentkezési határidejét is, mert annyira tündérek vagytok, hogy nem csak a kutir.kalendarium@gmail.com címre irtattok, hanem mindenhova. A Facebookra, a személyes email címemre, még jött pár db sms is, így ezeket még fel kell dolgozzam.

Ha még új neked a Kutir Kalendárium fogalom, akkor itt megtalálsz egy-két infót erről a kezdeményezésről. És ha még rendelnél is, akkor lécci a kutir.kalendarium@gmail.com címünkön jelezd ezt nekünk. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük