Bhakti Kutir Kalendárium 2018!

Kedveskék, elegen jelentkeztetek a Kalendáriumra, szóval lesz!

Az árat még nem tudom 100 %-ra, mert az tényleg attól függ, hogy hány darabot fogunk nyomtatni. De ha minden terv szerint halad, a Kalendárium már 2 éve 4900 huf, per db, így idén is ennyiért tervezzük.

Ha nagyon keveset rendelnénk, akkor is csak kb. 3-400 forinttal lesz több. De ebben az esetben szólni fogok nektek előre.

Idén az a tervünk, hogy a GLS céggel küldjük majd ki nektek a Kalendáriumot, így mindenkitől kérni fogunk email címet és telefon számot is, hogy a futárok elérjenek benneteket. Természetesen idén is lesz majd 2-3 személyes átvételi opció is, szóval ez csomagküldős buli azokra érvényes, akik postai úton szeretnék megkapni a Kalendáriumaikat.

Az előleg idén is 2500 forint lesz per db, és a befizetési határidő 2017, November 9-én, 23 óra 59 perc! 

Amennyiben szeretnétek jövőre is Kalendáriumot a kutir.kalendarium@gmail.com címre írjatok nekünk és mi megírjuk nektek a számlaszámunkat! Nagyon fontos, csak az ide írt rendelések teljesítését tudjuk 100%-ig garantálni. Tavaly is egy csomóan sajnos kimaradtak a Kalendáriumból, mert úgy írtak nekem, hogy nem voltunk ismerősök a Facebook-on, amit így nem kaptam meg, mert azok a levelek egy másik mappába mennek, stb., stb.

Nagyon köszönöm a figyelmet, a bátorítást és a lehetőséget!

Om Tat Sat

Baktai Ádám a Kutir Kalendárológusa

UI: Bővebb infó a Bhakti Kutir Kalendáriumról.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Kalendárium 2018!

  1. Balogh Ildikó szerint:

    Számlaszámot jelezzétek, legyetek szívesek! Köszönettel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .