Bhakti Kutir Kalendárium 2018!

Kedveskék, elegen jelentkeztetek a Kalendáriumra, szóval lesz!

Az árat még nem tudom 100 %-ra, mert az tényleg attól függ, hogy hány darabot fogunk nyomtatni. De ha minden terv szerint halad, a Kalendárium már 2 éve 4900 huf, per db, így idén is ennyiért tervezzük.

Ha nagyon keveset rendelnénk, akkor is csak kb. 3-400 forinttal lesz több. De ebben az esetben szólni fogok nektek előre.

Idén az a tervünk, hogy a GLS céggel küldjük majd ki nektek a Kalendáriumot, így mindenkitől kérni fogunk email címet és telefon számot is, hogy a futárok elérjenek benneteket. Természetesen idén is lesz majd 2-3 személyes átvételi opció is, szóval ez csomagküldős buli azokra érvényes, akik postai úton szeretnék megkapni a Kalendáriumaikat.

Az előleg idén is 2500 forint lesz per db, és a befizetési határidő 2017, November 9-én, 23 óra 59 perc! 

Amennyiben szeretnétek jövőre is Kalendáriumot a kutir.kalendarium@gmail.com címre írjatok nekünk és mi megírjuk nektek a számlaszámunkat! Nagyon fontos, csak az ide írt rendelések teljesítését tudjuk 100%-ig garantálni. Tavaly is egy csomóan sajnos kimaradtak a Kalendáriumból, mert úgy írtak nekem, hogy nem voltunk ismerősök a Facebook-on, amit így nem kaptam meg, mert azok a levelek egy másik mappába mennek, stb., stb.

Nagyon köszönöm a figyelmet, a bátorítást és a lehetőséget!

Om Tat Sat

Baktai Ádám a Kutir Kalendárológusa

UI: Bővebb infó a Bhakti Kutir Kalendáriumról.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Kalendárium 2018!

  1. Balogh Ildikó szerint:

    Számlaszámot jelezzétek, legyetek szívesek! Köszönettel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük