Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2011 Feb-Márc

Panchang 2011 Feb-Márc

Február 13-tól a Nap a Vízöntő jegyébe kerül.  Ilyenkor a Vízöntő úttörő, újító, egyedi természete kerül előtérbe. Viszont a Mars már Február 16-án követi a napot a Vízöntőbe, így marad a túlfűtött, túlságosan tüzes hangulat a világban. Természetesen a Vízöntőben már nem várhatóak az annyira intenzív, vagy véres megmozdulások, mint Decemberben és Januárban, mert a jegy levegősége miatt a Nap és a Mars a Vízöntőben inkább az új utak megtalálásáról, új irányok és ideák bevezetéséről szól.  Amikor Február 18-tól a Merkúr is a Vízöntőbe ér, akkor kifejezetten a kommunikáción és az egyeztetésen lesz a hangsúly. Ezt a mindennapi életünkben is érezhetjük, mert ez egy rendkívül kedvező korszak lehet régi nézeteltérések, viták, harcok lezárásához.

Február 25-ig a Vénusz a Nyilasban a Rahuval áll együtt. Ez a bolygóállás fokozza a Vénusz ínyencségre és élvezkedésre való hajlamát, ezért inkább ajándékozzuk magunkat, kényeztessük magunkat gazdagon, mert ha megéljük ezt a hívást, már beteljesítjük a sors akaratát és nem fogunk esetleg nem kívánatos perverziók irányában elhajlani, amit szintén alátámaszt egy Rahu – Vénusz együttállás.

Február 25-től a Vénusz a Bakba kerül, ami a természetes zodiákus 10. háza, azaz a munka, sikerek, vezetés és irányítás területét uralja, ezért ez egy kiváló korszak a munkahelyünk körülményeinek javítására, szépítésére. Azok, akiknek a munkaköre kapcsolódik a vénuszi dolgokhoz, tehát szépség, lágyság, ínyencség, nőiesség, művészetek, zene, tánc, színjátszás, nekik a fejlődés és beteljesedés szinte egyértelművé válik, ha fektetnek energiát munkájukba.

Természetesen a Szaturnusz, még egészen November közepéig marad a Szűzben, így arról lesz még idő bővebben írogatni. De röviden talán csak annyit, hogy most a Szaturnusszal a természetes zodiákus hatos házában, az élet úgy általánosságban sokkal több erőfeszítést kíván meg tőlünk az élet minden területén, nem kell kétségbe esni, vannak ilyen korszakok, hajrá! A hatodik ház a természetes gyógymódok és a gyógyítás általános háza is, így a Szaturnusz hatására a fizikai gyógymódok virágzanak, míg a finomabb síkú gyógyítások talán egy picit háttérbe szorulnak.

A Nyilas jegyében még mindig egy nagyon gyenge Rahu (Felszálló Holdcsomópont) áll, ami a Nyilas idealista lényét egész furcsa irányokba tudja elvinni. Továbbra is a vallási közösségek és spirituális csoportok egy kicsit nehezebb helyzetben vannak, és inkább világi irányokban próbálkoznak.

Március 6-tól a Merkúr a Halak jegyébe kerül, ahol a Merkúr a lehető leggyengébb pozícióba kényszerül, és emellé adva azt, hogy a Nap és Mars még mindig együtt áll, valamint azt, hogy a Ketu fényszögeli ezt a két tüzes bolygót, és a Szaturnusz fényszöge is gyengíti a Merkúrt, a kommunikáció újra meggyengül, és az agresszív megoldások újra előtérbe kerülhetnek.

Ezen némiképp segít a Nap Halakba érkezése Március 15-én, de az már a jövő hónap meséje.

Üdv,

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük