Védikus Szuper Szombat, hm?

lordshivaEzen a programon már évek óta gondolkozom, de még nincs meg rá a jó név. Egy ideig a „Védikus Vidám Vasárnap, bocs Szombat” volt az elképzelésem, szóval itt kellene némi segítség. Tudjátok a férfi torna is csak azért nem megy nálunk, mert nincs rá jó nevem.

De, visszatérve a témára. Arra gondoltam, hogy lehetne mondjuk 1-2 havonta egy olyan Szombat, amikor több dolgot is csinálunk egymás után. Pl. most Szombatra nekem az a tervem, hogy:

  • Reggel 6-kor Veli Bej fürdő. Ha sokan megyünk általában fél áron van a belépő.
  • Reggel 8-kor kezdünk az olajos jógával, de előtte felteszünk egy jó  kicchari reggelit.
  • 9.30 jóga után reggeli.
  • 10.00 óra valamilyen előadás, vagy csak szimplán haza megyünk.

Hm? Mondjuk aki jön jógázni és szeretne velünk reggelizni, az lécci írjon rám, hogy tudjak alapanyaggal készülni.

De eredetileg persze a terv még a Kutirban lett volna, ahol picivel nagyobb volt a terem, és így arra is gondoltam, hogy lehetne több előadó is, meg míg mennek az előadások, akik nem szeretnének jegyzetelni, mert mondjuk felveszik a hanganyagot, azok egy paraván mögött akár Ájurvédikus masszázsban is részesülhetnek. Vagy már elég sokan elvégeztétek a Shiatsut velem, talán egymást le is lehetne Shiatsuzni. Mit szóltok?

De mindenféle képen írjatok név variációkat a Szombati kombinált cuccokra. Köszi,

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Védikus Szuper Szombat, hm?

  1. Visszajelzés: Hogyan értelmezzünk egy olyan asztrológiai napot, amikor egy Mritju Jóga, azaz egy halál bolygóállás találkozik egy spirituális eseménnyel, és egyéb nyalánkságok… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük