Védikus Asztrológiai előrejelzések a 2017-es évből…

Amennyiben vissza szeretnéd keresni, hogy milyen asztrológiai események közepette történt valami nagyon fontos az életedben, itt megtalálsz minden hétre egy átfogó asztrológiai leírást a 2017-es évből:

December 22-29:

Kos: Ezen a héten az énünk és a család kerül előtérbe. De oly módon, ami megfogja változtatni a munkához és a pénzkeresethez való hozzáállásunkat. Teljesen más emberként lehetünk képesek tovább élni az életünket.

Bika: Egy spirituális utazáshoz fog hasonlítani ez a hetünk. Az utunk célja mi magunk leszünk. Az út az életünk külsőségeitől fog elindulni, mint pl. a munkánk, a materiális ambícióink, vagy a pénzkeresetünk, és onnan haladunk majd befelé.

Ikrek: Az elengedés művészetével fogunk szembe találkozni ebben az időszakban. Arra összpontosítsunk, hogy sokszor az elengedni valók definiálják a saját létünket, és pont ezért nehéz megszabadulni tőlük.

Rák: Egy kicsit jobban kell a vérrokonainkon túl eső kapcsolatainkra koncentrálnunk. A partnereinkre, és a barátainkra. Ők azok az emberek, akiknek a közelségét mi magunk választjuk, figyeljünk rájuk, nekünk is szükségünk lesz erre a találkozásra.

Oroszlán: Feladat hegyek várnak ránk ezen a héten, és valószínű, hogy jól is fog esni. Hiszen olyan teendők fognak előkerülni, amelyek megoldásával komoly előrelépéseket tehetünk annak érdekében, hogy minden simábban menjen a közel jövőben.

Szűz: Életünk finomabb területei kerülnek előtérbe ezen a héten. Az intellektusunk, az érzéseink, a pszichés énünk, minden ami úgy általában belül zajlik. És most ne féljünk ezeket a területeket egy kicsit a felszínre hozni.

Mérleg: Probléma megoldó időszaknak nézünk elébe. Most szinte ihletett állapotban találjuk meg azokat a praktikákat, amelyekkel már rég fennálló nehézségeket tudunk majd felszámolni, mintha eddig nem is értettük volna a feladatokat.

Skorpió: Egyensúlyban kell működtetnünk ezt a hetet. Fizikai aktivitás, terv készítés, megbeszélések, most életünk minden mozzanatát gyakorlnunk kell, mert így nagyon sok mindent képesek leszünk letudni, kipipálni.

Nyilas: Beszélgetős szakaszunk lesz. És most ezzel is tudjuk majd a legtöbbet is segíteni. Nem azzal, hogy besegítünk, vagy megcsináljuk helyettük! Adjunk tanácsot, adjuk tudtukra a véleményünket, és a környezetünk hálás lesz.

Bak: A hét programja abból fog állni, hogy a fizikai síkon végzett feladatainkat megemeljük az intellektusunk szintjére. Készítsünk terveket, szabjunk időkereteket, építsünk fel eg rendszert a teendőinkre.

Vízöntő: Egy kicsit be kell kuckóznunk erre a hétre. Aktívnak, aktív hetünk lesz, de leginkább az otthonunk környékén. Sertepertéljünk otthon, csináljunk meg ezt-azt, töltsük minden szabad percünket az otthonunkkal kapcsolatosan.

Halak: Ahhoz, hogy előbbre tudjunk lépni, szükségünk lesz némi segítségre. A családunk és a barátaink révén is könnyebb lesz megoldanunk dolgokat, és nem is feltétlenül a segítség miatt, hanem az érzettől, hogy együtt csinálunk valamit.

Hogy ezen a héten mi a fő momentum? Hát a szeretet ünnepe!

December 15-22:

Kos: Ezen a héten arra adódik lehetőség, hogy szilárd lelki nyugalmat és hitet építsünk fel az élet feladataink irányában. Ehhez az fog kelleni, hogy felül tudjunk emelkedni az irányunkban eregetett rosszindulaton és/vagy rosszalláson. Törődjünk a saját fejlődésünkkel.

Bika: Abban az irányban tudunk majd értékes lépéseket megtenni ezen a héten, hogy megértsünk másokat, még akkor is, ha mi teljesen más értékekkel azonosulunk. Hiszen attól, hogy valaki nem a mi utunkat járja, még nincs eltévedve.

Ikrek: Ezen a héten kicsit nehezebben fog menni az együttműködés még azokkal is, akikkel általában ez nem szokott problémát okozni. Próbáljunk racionálisan kommunikálni, és ne menjünk át az élet emocionális területeire.

Rák: Valószínű, hogy az utóbbi időben már egy kicsit túl is készültünk, vagy inkább túl is terveztük a teendőinket. Itt az ideje, hogy elkezdjük csinálni is őket. És lehetőleg keressünk hozzá tárast is, aki majd aktívan tart minket, hogy félúton ne agyaljuk túl a feladatokat.

Oroszlán: Ez a hét kiváló lesz a tanulásra. De olyan mód, amikor nekiülünk és beseggelünk dolgokat. Most ne olyan témákkal vagy tárgyakkal próbálkozzunk, amelyek megértést, átérzést vagy ihletettséget kívánnak. Most magoljunk, és jól fogunk haladni.

Szűz: Amennyiben ezen a héten kommunikáljuk szükségleteinket segítőink irányában, olyan mennyiségű támogatást kaphatunk, hogy valószínű nem lesz időnk bele vágnunk terveink megvalósításába. Inkább „csak” koordinálnunk kell majd a temérdek ötletet és jelentkezőt.

Mérleg: A beszéd irányába kell erőfeszítéseket tennünk ebben a szakaszban. Most nem csak praktikus előrehaladás lesz a jussunk, mint kommunikációnk eredménye, de lelkileg is le tehetünk néhány csomagot a hét folyamán.

Skorpió: A hét folyamán könnyebb lesz azt az ideális ívet végig járni, hogy mi előtt döntést hoznánk, megbeszéljük az elképzeléseinket a szeretteinkkel és a környezetünkkel és csak után ugrunk bele olyan feladatokba, amelyek valószínű, hogy az ő életüket is befolyásolja.

Nyilas: Kicsit ki kell vonulnunk a hangos forgatagból és csak magunkra és a nagyon szűk köreinkre koncentrálni. Most ebben az időszakban, amúgy is ezt fogja támogatni a sors. Valószínű, hogy hiábavaló lesz a pörgés és kifelé élés.

Bak: Ki kell egyenlítenünk néhány számlát ezen a héten. Vegyük elő gondolatban, hogy kik azok, akiknek már nagyon lógunk ezzel vagy azzal. Keressük meg őket és ajánljuk fel segítségünket, és ez nagyon jót fog tenni velünk, belül.

Vízöntő: Most egy picit bele kell temetkeznünk a munkánkba. Félre kell tenni a lazítást, a barátokat és a terveinket. Veselkedjünk neki és a sors támogatottsága végett képesek leszünk arra, hogy hihetetlen nagy léptekkel tudjunk befejezni ezt-azt a már régóta húzódó dolgainkból.

Halak: Egy kicsit figyeljünk most jobban oda a munkahelyi alakulásokra. Mert ezen a héten észre vehetünk olyan lehetőségeket, amelyek abba az irányba tudnak majd minket kormányozni, hogy az ambícióink és lehetőségeink találkozni tudjanak.

Ezen a héten a momentum a December 18-ra eső Újhold lesz. Hiszen most ez a különleges Hold állás Hétfőre esik, ami a Hold napja asztrológiailag. Szóval ez a nap kiváló lesz lelkigyakorlatok végzésére, misztikus gyakorlások beiktatására és az intuitív oldalunk fejlesztésére!

Om Tat Sat

(2016 nyarától egy majd másfél éves szakaszban a heti asztrológiai előrejelzéseimet az alábbi linkeken tudtátok elolvasni. Ne ijedjetek meg, a link az Édesvíz Kiadó honlapjára visz át benneteket, de az írások az enyéim!)

2017. December 8-15

2017. December 1-8

2017. November 24-December 1

2017: November 17-24

2017. November 10-17

2017. Október 27-November 3

2017. Október 20-27

2017. Október 13-20

2017. Október 6-13

2017. Szeptember 29-Október 6

2017. Szeptember 22-29

2017. Július 14-21

2017. Július 7-14

2017. Június 30-Július 7

2017. Június 23-30

2017. Június 16-23

2017. Június 9-16

2017. Június 2-9

2017. Május 26-Június 2

2017. Május 19-26

2017. Május 12-19

2017. Május 5-12

2017. Április 28-Május 5

2017. Április 21-28

2017. Április 14-21

2017. Április 7-14

2017. Március 31-Április 7

2017. Március 24-31

2017. Március 17-24

2017. Március 10-17

2017. Március 3-10

2017. Február 24-Március 3

2017. Február 17-24

2017. Február 10-17

2017. Február 3-10

2017. Január 27-Február 3

2017. Január 20-27

2017. Január 13-20

2017. Január 6-13

2016. December 30-2017. Január 6

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük