Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntőben: 2018. Február 12-Március 14…

ilyen volt a mi holi élményünk 2015-ben, vrindavanban…

A Február elején említett csábulási lehetőségek már Február 15-én oldódnak, amikor is a Merkúr is és a Hold is beéri a Napot és a Vénuszt a Vízöntő jegyében.

Ez a bolygóállás nemcsak attól lesz erősebb, hogy a Merkúr együttállásba kerül a Vénusszal, ami igen csak fejleszti a kommunikációs képességeinket (főként a diplomatikus beszéd területén), de még attól sem, hogy a Merkúr és a Nap serkenti bennünk az igaz, tiszta, tanító beszéd készségét. Attól lesz igazán fantasztikus, hogy ez mind a Vízöntő jegyében történik meg, ami az újítások és felfedezések jegye. Szóval mindazt, amit tudunk és tovább adunk, egy teljesen új köntösben leszünk képesek prezentálni. Főként úgy, hogy ezt a fent említett bolygóállást a Jupiter is fényszögeli, és a Jupitert a Védikus kultúrában Gurunak, azaz mesternek hívják.

A Védikus asztrológiában 4 bolygó kapcsolódik a gondolkodáshoz: a Hold, a Vénusz, a Jupiter és a Merkúr. Ebben az időszakban a 4 bolygóból, mind a 4 nagyon közeli kölcsönhatásba kerülnek egymással. És így nemcsak egy újszerű tanítási stílusra lelhetünk, de természetesen az új dolgok tanulására is kiváló lesz ez az időszak.

Ez a hatás érezhető lesz egészen Március 2-ig, de utána is marad a tanulási/tanítási könnyebbség, miután a Vénusz belép a Halakba, és így előáll egy házcserés bolygóállás a Jupiterrel, aki a Mérleg jegyében áll. És mivel a Vénusz a tanult tudáshoz, a Jupiter az ösztönös és józan paraszti eszünkhöz kötődik, szinte lehetetlen lesz rossz döntéseket hoznunk a tanulmányaink terén. Mert az átgondolt és a zsigeri döntéseink is jó irányba fogják kormányozni a művelődésünket. Ez a bolygóállás Március 26-ig is eltart.

Egyébként a fent említett tanulási motivációink Március 6-tól még erősebbek lehetnek, ugyanis akkor csatlakozik a Mars a Szaturnuszhoz a Nyilas jegyében, ami abban segít majd leginkább, hogy azután is tudjunk erőt kifejteni, miután már elfogyott a lendület.

A hónap fő spirituális napja a Holi fesztivál, ami idén Március 1-re esik, amikor is Indiában, a Telihold alkalmából ezen a napon dobálják egymást meg festékkel és festékes vízzel, kb. 1 milliárdan.

Ez az ünnep kb. a mi kultúránk busójárásának felel meg, mert a mögöttes elképzelés az, hogy a vidámsággal, a festékszórással el kellene engednünk a tavalyi év rossz történéseit és sérelmeit.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntőben: 2018. Február 12-Március 14…

  1. Kis Zsolt szerint:

    Üdvözletem kedves Ádám! Érdeklődni szeretnék, hogy idén 2018-ban mikorra esik az alvás-böjt napja? Szeretném megtartani egész nap, és éjjel.
    Előre is köszönettel
    Kis Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük