Védikus asztrológiai előrejelzés: Nap a Halakban, Március 14-Április 13…

Az előző havi előrejelzésből kiderült, hogy Március 27-ig a tanulmányainkon lesz a fő hangsúly, de utána picit megbolydulnak a kedélyek.

A Merkúr 27-én átlép a Kosba a Mars mellé, ami nem igazán tesz jót az igazmondás képességének. Mert amennyire az igaz beszédet sejteti a Nap/Merkúr együttállás, annyira jelenti a hamis kommunikációt a Mars/Merkúr közösködés. Persze itt is vannak kategóriák, pl. Richard Nixon hazugság mutatói szinte felülmúlhatatlanok asztrológiai szinten, szóval ez nem egy segítő bolygóállás a beszéd terén.

Főként úgy, hogy a Merkúr Kosba lépésével a Nap a Vénusszal marad a Halakban, ami szintén egy nehéz állás. A Nap a személyiségünk, tartásunk és elveink bolygója, technikailag az értékrendünk asztrológiai mutatója. De a Vénusz hatására sokszor csábíthatóvá válik az ember és akár olyan dolgokat is feladhat, amelyek lényének gerincét jelenthetik. Egyébként a gerinc szintén a Nap bolygóhoz köthető az asztrológiában.

Szóval Április 13-ig, ameddig a Mars együtt áll a Merkúrral, ami tehát sajnálatos módon a hamis és fals kommunikációt hozza előtérbe, igyekezzünk nem olyan helyzetekbe kerülni, ahonnan egyszerűbb hazugságokkal kikeveredni.

Majd Április 13-án a Nap is csatlakozik a fent említett 2 bolygóhoz a Kosban, ami már egy teljesen más érzetet ad a mindennapokban. A Nap/Mars együttállás az erős, igazságos vezetést és irányítást hozza előtérbe, míg a Nap/Merkúr meg az igaz, tiszta, tanító beszédet. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Védikus asztrológiai előrejelzés: Nap a Halakban, Március 14-Április 13…

 1. Táll Zita szerint:

  Kedves Ádám!
  Szeretném elsajátítani a Védikus Asztrológiát és az Ájurvéda tudományát. Érdeklődöm, hogy Ön oktatja ezeket a tárgyakat, vagy hol lehet beszerezni a tankönyveket, és teljes képzés keretén belül van e lehetőség ezeket a tárgyakat felvenni.
  Válaszát előre is köszönöm.
  Kellemes napot kívánok.
  Üdvözlettel: Táll Zita

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük