Hirdetni valók, előadások, csecsebecsék, stb…

A Március 30-as Ájurvéda előadás témája: Születéstől a halálig, az élettudománya szemszögéből az élet! 17.30-kor indulunk, a Jóga óra előtt leszünk!

Hoztam haza egy pár Navaratna láncot, páran kértetek. Sőt tavaly Októberben hoztam haza néhány kristály Sri Yantrát is, csak elfelejtettem szólni. Akik ebben érdekeltek küldjenek nekem személyes üzenetet a Facebookon, vagy smst.

Maradt 7 db Kutir Kalendárium. Postán tudom elküldeni, a postát én állom, hiszen már mindjárt Április. Ebben az esetben is személyes üzit kérnék.

Még írok majd a Bolgár Jóga táborról ezen a héten, de jövő hét vége lesz a jelentkezési határidő. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .