Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap a Bakban (Január 14-Február 12)…

astrologyJanuár 14-től a Nap áthalad a Bak jegyébe és ezzel elindul az északi pályáján. A védikus kultúrában a Január 15-től Július 15-ig tartó szakasz mindig kedvezőbbnek számít, mint az azt követő 6 hónap, így általában minden egy picit könnyebbé válik. Ezen a napon előáll a Nap/Merkúr együttállás a Bakban, ami ugyebár a kommunikációs képességeinket mozdítja előre, és a Bak jegy révén ez a munkánk területén és az életfeladataink mezsgyéjén fog a leginkább érződni.

Ez a bolygóállás Január 26-ig fogja éreztetni a hátasát.

Ezt követően a Merkúr átlép a Vízöntő jegyébe, ami külsőségeiben a munkabérünk és a lehetőségeink területén fogja a kommunikációs ingereinket fokozni, de ne legyünk türelmetlenek, ez a bolygóállás elég lassúcska, sokáig fog tartani, ezért bőven lesz időnk ezeket a területeket feltárni és átbeszélni.

Február 4-én viszont a Mars átér a Mérlegbe, és csatlakozik a Szaturnuszhoz és a Rahuhoz, amelyek szintén erősen negatív hatással is bírhatnak, asztrológiai pozíciótól függően.

Mindenesetre 3 intenzív bolygó egy jegyben nagyon erős hatással bír, és mindez a Mérlegben, ami a partnerkapcsolatok jegye, igen csak megnehezíti az együttműködést az élet minden területén.

Persze azért a Jupiter fényszöge az Ikrek jegyéből segíti ezt az állást, főként, ha együttműködésbeli problémáinkra jupiteri területen keresünk asszisztenciát. A Jupiter a spiritualitás, a vallásosság, az igazság, a jog és a rendszerekben gondolkodás bolygója. Ne féljünk visszanyúlni ősi bölcsességekhez, amelyek lehet, hogy már több száz, vagy akár ezer éves hagyományokra is visszatekintethetnek.

Aztán Február 12-vel a Nap áthalad a Vízöntőbe és beéri a Merkúrt és újra előáll az, hogy némileg könnyebb lesz a kommunikáció, hiába a nehezebb együttműködési trend. De ez már a következő hónap meséje. 

Ide kattintva olvashattok a bolygóállásokról, amiről itt nem esett szó, mert a múlt hónap óta nem változtattak pozíciót. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Egész évre előre is elérhető a Bhakti Kutir havi asztrológiai előrejelzései, ráadásul határidőnapló formátumban. Katt ide a részletekért, a fenti linken megnézhető, hogy milyen minőségű kivitelben nyomtatuk ki az éves Bhakti Kutir Kalendáriumunkat.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük