Ma Sziddha Jóga nap van, tehát minden tökéletesen fog sikerülni, bármibe is kezdünk bele…ezért gyónok egy picit!

énTündérek a Bhakti Kutir Kalendárium létrehozása biztos, hogy sors fordító élmény lett az életemben. Ma pl. postán adtam fel néhány darabot és simán megvettem a pufi borítékokat, hogy még véletlenül se rongyosan érkezzenek meg a célszemélyekhez ezek a ténylegesen gyönyörűséges nyomtatványok. 

És most jól esik az írás is, de gondolom ez látszik az elmúlt néhány nap terméséből. Szóval szeretnék picit többet írni, mert van kész egy jóga könyvem kb. 5 éve, amire még 1-2 napot kellene rászánni. A Rahu és Ketu árnyékbolygókról írtam egy könyvet még 2001-ben, ami kész is van csak korrektúrázni kellene, mert azután írtam, hogy 10 évet Indiában és majd 3 évet meg Görögországban éltem és így nem igazán sikerült magyarul.

De meg írtam már 3-4 fejezetet azzal kapcsolatosan is, hogy milyen élményeim voltak Indiában.

Persze ebből, ami titeket érint az egy fogadalom lenne, mármint, hogy most kb. 15 ezer olvasatlan emailem van a yahoo-n és sok-sok száz a facebookon, ami kb. az elmúlt 6-7 év alatt gyűlt össze. Ezeket már nem fogom sohasem tudni feldolgozni, és így arra kérnék mindenkit, hogy akinek kellene írjak, vagy válaszoljak valamire, az küldje már újra el a levelét, és mostantól rajta leszek, hogy minden héten legalább 2-3 alkalommal átnézem a leveleimet és válaszoljak is rájuk. 

Hm?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Egyébként csütörtökön 14 órától leszek bent a Kutirban, Kalendárium átvételileg.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Ma Sziddha Jóga nap van, tehát minden tökéletesen fog sikerülni, bármibe is kezdünk bele…ezért gyónok egy picit!

  1. kerghe szerint:

    Mi van a kezében???!!??? Nem neked…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük