Védikus Asztrológiai Előrejelzés 2013. Április-Május

Már most az elején le kell, hogy szögezzem, hogy a mostani előrejelzést, negyed magammal írtam, szóval a dicsőség nem engem fog érni teljese egészében. Amúgy is észre fogjátok venni, hogy a mostani előrejelzés vagy tízszer jobb, mint egyébként, így arra gondoltam, hogy előre bevallom, hogy volt segítségem is.

Készüljünk fel, hogy a mostani korszakban nehezebb lesz az együttműködés, és ez minden területen értendő. Nehezebb lesz a partnereinkkel megtalálni a közös hangnemet, de az üzlettársainkkal, és a kollegákkal is.

Ez a felállás eltart majd egészen Május 23-ig, egy szempontból, mert a Mars akkor fog áthaladni a Bikába. Viszont ez csak az egyik szempont. Ha emlékeztek ez a témakör vissza-visszatért az elmúlt néhány hónapban, és még marad is egy ideig. Persze ennek nem kell, hogy katasztrofálisan végződjék, inkább gondoljunk erre, mint próbatételre.

Mivel a természetes zodiákus 7. házában van a Rahu és a Szaturnusz, olyan kapcsolatok is megmérethetődnek, amelyek nagyon régiek, szinte már sorsszerűek, és amire azt mondanánk, hogy „ezek egymásnak lettek teremtve”.

De természetesen itt nem azt próbálom nektek bemaszlagolni, hogy most mindenki ki fogja állni a próbát, mert vannak bizony olyan kapcsolatok, ahol két kiváló ember is képes arra, hogy nagyon rosszat hozzon ki egymásból.

Érzelmi konfliktus helyzetkezelésben az emberek 65%-nál az engesztelési mechanizmus a legdominánsabb, ami azt jelenti, hogy sokak, ha probléma adódik, azzal próbálnak kompenzálni, hogy még többet adnak ki magukból. Gratulálok! (De még visszatérek a Védikus Pszichológia sorozatban!)

Sajnos azáltal, hogy a Rahu a Mérlegben van, az illuzórikus energiák maximumra vannak tekerve a társas kapcsolatainkba, és azon vehetjük magunkat, hogy azzal hitegetjük magunkat, hogy biztos van még valami ebben a kapcsolatban, pedig már nincs is.

Most természetesen nem azt mondom, hogy adjuk át magunkat a jámbor élvezeteknek és sokasodjunk, hanem azt próbálom elmondani, hogy dolgok nem véletlenül történnek meg az életünkben. Önvizsgáljunk!!!

A mi feladatunk a párunk irányába az, hogy szeressük, de azt nem várhatjuk el, hogy ő viszont szeressen. Az, az ő dolga. Erre persze mi dönthetünk, hogy akarunk-e vele maradni vagy sem, de hozzunk döntést, hozzunk döntéseket!

Ne gyávaságból legyünk engesztelőek, ne hitessünk el magunkkal egy illúzióból fakadó szerelmet, hanem döntsünk annak fényében, hogy jó ez nekem vagy sem! Jó ez az én családomnak, vagy sem!

Most még van 2 napunk (Április 10-ig), amíg a Vénusz és a Jupiter házcserés bolygóállásban vannak, ami nagyon jó arra, hogy kikérjük őseink, vagy az általunk tisztelt tapasztaltabbak véleményét. Beszélgessünk el szüleinkkel, mert ha „csak” azt nyerjük belőle, hogy halottunk egy másik véleményt, az is jó, de képzeljük el, hogyha csak azt vesszük figyelembe, hogy ami lehet, hogy velünk most megtörtént életünkben először, az már lehet, hogy ötször megtörtént velük, csupán a korkülönbség végett.

És, hogy miért a szüleinkkel és az idősebb korosztállyal? Mert sajnos a Merkúr pozíciója végett Április 28-ig nem igazán működik a baráti kapcsolattartás sem. Ott nem várhatóak gondok, csak az, hogy idő és energia hiányában nehezebb lesz leülni, beszélgetni, egymást támogatni, stb.

És, hogy miért került ez most mind előtérbe? Mert Április 12-től majd egy hónapig, mindig 4 vagy 5 bolygó lesz a Kosban, az énünk és gondolkodásunk jegyében, ahol lesz alkalom, az önvizsgálatra, arra, hogy tegyünk is magunkért és arra is, hogy évtizedes bánatainkat is feloldjuk, a lényeg az, hogy foglalkozzunk magunkkal, és ne lehessen minket eltéríteni.

A Kos egy tüzes jegy, és amikor benne áll a Nap, aki ott van a legerősebb helyzetében, valamint mellette áll a Mars is, háromnegyedes erőben, és mindemellett ott helyezkedik el a 3. tüzes férfi bolygó is a Ketu várhatóak lesznek paprikás helyzetek. Ja és szinte végig ott lesz a Vénusz is, akinek a jelenléte sem fog könnyíteni a helyzeten, szóval várható lesz, hogy pörögni fognak az események, de a dolgok felfűtöttsége végett mindenkit óvnék attól, hogy belerohanjék egy tipikus 80-20 százalék helyzetbe.

Dolgozzunk magunkon!

Om Tat Sat

Bíró Brigitta, Mihályfi Judit, Szilvás Árpád és Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Védikus Asztrológiai Előrejelzés 2013. Április-Május

  1. Facska Andrea szerint:

    Koszonom nagyon az elore jelzest.

    Sokat segitett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük