Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2013 Június-Július

A védikus asztrológiában a Rahu bolygót, a Szaturnusz polaritásának tartják. Ezért is volt az, hogy amint a Szaturnusz áthaladt a Mérlegbe, és így már nem fényszögelte a Rahut, a Rahu illuzórikus ereje elhitette az egész világgal, hogy már nincs is baj.

Már az mondták vezetőink, hogy a válság a vége felé közeledik és a Görög balhé is végesnek látszott.

De, amint a Szaturnusz visszatért a Szűzbe, ripsz-ropsz esett a Német tőzsde 15%-ot. Az indexen 15% bukta hihetetlenül komoly. Szóval visszatért a Szaturnusz regulázó hatása, így amíg a Rahu esésben lesz 2013. Január 15-ig, addig újra szemmel láthatóbbak lesznek a problémák.

Június 14-én a Nap át halad az Ikrek jegyébe. Ez felszabadítja a Bikában a Vénusz-Jupiter-Ketu együttállást. A védikus asztrológiában a bolygók is fel vannak osztva a kasztrendszer szerint, miszerint a Vénusz és a Jupiter a papi kaszthoz tartozó planéták.

Így amikor a fenti két bolygó a Bikában van, ami a tanulás jegye is egy picit kiváló lehetőség lesz gyorsan haladni a tanulmányainkban. Itt nem csak a magolásról van szó, de a komoly témákban való elmélyülésről is.

A Ketu a megvalósított tudás bolygója is, ami azt jelenti, hogy nem „csupán” akadémikus tudásról szól, amit elolvasunk egy könyvből és vagy emlékszünk rá, vagy nem, hanem olyan tudásról, amit ha elsajátítunk, megváltoztatja az értékrendünket és az életünket is.

Adván, hogy a Vénusz szinte minden művészettel kapcsolódik, a főzéstől a táncon át, a festészetig, és mindenhez, ami nőies, ínyenc és szép, de a rituálékhoz is köthető és a spiritualitáshoz is, mint a Jupiter, lesz bőven választékunk, hogy miben képezzük magunkat tovább. Főként úgy, hogy a Jupiter nemcsak a lelkiséghez, de az igazsághoz, a tanításhoz, és a pénzügyi dolgokhoz is kötődik. Míg a Ketu a meditációhoz, a természetes gyógymódokhoz, és a magányban végzett lelkigyakorlatokhoz fűződik, egy szóval bőven van választék abban, hogy mit tanuljunk.

 Ez a bolygóállás el is fog tartani egész Július 31-ig, jó tanulást és elmélyülést kívánunk.

Az még plusz bónusz, hogy a Nap majd az Ikrekben a Merkúrhoz csatlakozik, ami azt is lehetővé teszi, hogy amit most fogunk megtanulunk, azt képesek legyünk élvezetesen tanítani is. Az Ikrek a kommunikáció jegye, és ott érzi magát otthon a Merkúr is, szóval könnyű dolgunk lesz.

Még az is újdonság lesz, hogy a Mars hosszú-hosszú hónapok után, Június 21-én át megy a Szűzbe, a tüzes Oroszlán jegyéből. Így az intenzív, agresszív jelenségek valamelyest csökkenek majd a világban.

Persze a Mars-Szaturnusz együttállás sem séta galopp. A hatos házban azért az ellenségeskedést szítani fogja, csak talán nem lesz annyira sok az agresszió, mint eddig. Viszont a szolgáltatóknak és az alkalmazótoknak is nehezebb lesz a soruk. Ez sajnos nehéz is lesz egészen Augusztus 4-ig, amíg a Szaturnusz vissza nem megy a Mérlegbe. Viszont Augusztus 13-án a Mars oda is követi a Szaturnuszt, ami nagyon nehézzé teszi majd a dolgokat a partnereknek. De az már a következő hónap meséje.

Om Tat Sat

UI: Most csütörtökön, Június 14-én már otthon leszek.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2013 Június-Július

 1. Attila szerint:

  Szia Ádám,

  Már nagyon várunk.
  A két pici lányunknak meg kellene csinálni az elemzését.

  Majd jelentkezem.

  Köszönettel,
  Attila.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük