Védikus Asztrológia Előrejelzés 2011 Október-November

Október 17-én délután a Nap áthaladt a Mérleg jegyébe, és csatlakozott a már ott álló Vénuszhoz és Merkúrhoz. A Vénusz és Merkúr együttállás mindig kiváló kommunikációs és diplomatikus képességeket rejt magában, lásd Viktória Királyné születési képletét, aki úgy lett India első Császárnéja, hogy sohasem járt a szubkontinensen, és úgy talált politikai támogatottságra angolként, hogy az angol Kelet-indiai társaság zsarnoksága ellen lépett fel, mint megmentő.

Sajna, viszont ebben az esetben a Nap rombolja a diplomatikus lehetőségeket, mert a Nap a Mérlegben a lehető leggyengébb pozícióba kerül.

Tehát, ami elindult a diplomácia világában a kiegyezés és megoldás jegyében, az most ebben a hónapban lelassul, megtörik. Természetesen a Nap által jellemzett erők és személyek is nehezebb helyzetbe kerülhetnek, lásd Gadafi, aki nem csak, mint diktátor kerül a Nap által uraltak besorolásba, de az ő képletében a Nap és a Mars együttállása volt a legprominensebb planetáris konfiguráció.

Ugye arra emlékszünk még a korábbi bejegyzésből, hogy a Mars is esésben van, tehát nem csoda egy olyan személy halála, akinek mindkét legerősebb bolygója gyenge helyzetbe került. Ugyanakkor a Nap/Mars együtt nagyon komoly rangra emelheti szülötteit, például Szaddám Huszeinnek és Hitlernek is meg volt a Nap/Mars együttállása, akik itt ma már szintén nem jöhetnek szóba, de ha ezek a vezető bolygók gyengék, akkor mind az erőszakos halált, mind a személyiségbéli eltorzulást is hordozhatja magában.

Mai világ legbefolyásosabb vezetőinél is megfigyelhető, hogy nagyon erős Nap/Mars együtt állással bírnak, át kellene, hogy nézzem a jegyzeteimet, de úgy emlékszem, hogy Őszentségének a Dalai Lámának, Bill Clintonnak és Barack Obamának is ez a hatalmat adó bolygóállása.

Természetesen nem hasonlóságokat vélek találni a fent említett személyek között, mert jelen esetben a Nap/Mars együttállás azt jelenti, hogy e bolygóállás szülöttei úgy emelkednek fel, hogy nem a csókos hátszél a prominens, hanem személyiségük és tettrekészségük. Mellesleg a fent említett Viktória Királynénak és Napóleonnak, aki már 14 évesen egy lovas egység kapitánya volt, is volt Nap/Mars együttállása.

Aztán majd jön az egyik vesszőparipám, az Október 28-30. közti gázos szakasz. 28-án a Vénusz is áthalad a Skorpióba, az akkor már esésben lévő Hold és Rahu mellé, majd egy napra rá követi a Merkúr is. Ahogyan már írtam, én gazdasági és ebből eredendő politikai gázokat látok kibontakozni, de majd meg látjuk.

Aztán 30-án először a Hold, majd a Mars is kiér a gyenge pozícióikból és elkezd szép lassan rendeződni a helyzet. A Mars az Oroszlán jegyébe kerül, ahol nem csak, hogy jól érzi magát, de erőre is kap. Az érdemes vezetők, akik nem csókkal és ármánnyal kerültek oda ahova, is erőre fognak kapni.

Persze ettől még marad a Vénusz/Merkúr az esésben lévő Rahuval a Skorpióban, ami a kommunikációt globálisan rontja, ameddig a fent említett bolygók nem kerülnek ki a Rahu mellől.

Aztán November 14-én 2 és fél év után a Szaturnusz átmegy a Mérlegbe, ami a lehető legerősebb helye a bolygónak. A Mérleg a természetes zodiákus 7. jegye, a partnerkapcsolat szimbóluma.

Persze a Szaturnusz sohasem arról szól, hogy minden simán és sikeresen zajlik le, de itt a Szaturnusz jól érzi magát, és nagyon sokat segíthet abban, hogy emberek mindent megtegyenek partnereikért, még akkor is, ha ez kötelességből és kemény munka szagúan is indul, mert majd ezek a mozzanatok lehetnek a spontán, önzetlen újrakezdés lépései.

Hogy a pont is felkerüljön a bejegyzésre, November 17-én a Nap áthalad a Skorpióba, ahol nem csak, hogy jól érzi magát, de pont házcserés állásban lesz a Skorpió urával, a Marssal, de ez már a jövő havi bejegyzés témája lesz.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

4 Responses to Védikus Asztrológia Előrejelzés 2011 Október-November

 1. Márton szerint:

  Haribol!

  Keresek valakit aki megfelelően ért a védikus asztrológiához. Szertenék egy elemzést csinalni. Lenne pár kérdésem

  Köszönöm
  Márton!

 2. Hanna szerint:

  Kár, hogy csak november 17-éig elemeztél, most jól összevethetnénk ezzel az elmélettel, miként dől be a világgazdaság.

  http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/11/09/mar_csak_parat_kell_aludni_a_vilagvegeig/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük