Dhanwantari és Ájurvéda

Október 27-én, az Ájurvéda órán (17.00-19.00) a következő témák lesznek terítéken:

Befejezzük a bőrbetegségek kezeléseit: a herpeszt, a pikkelysömört és egyéb komolyabb problémákat fogjuk átvenni.

Valamint elkezdjük az idős kori gondozás elsajátítását, és persze nagy vonalakban átvesszük a különböző életszakaszokra vonatkozó ajánlását az Ájurvédának.

Ezenkívül, ma (10.24.) van Sri Dhanwantari Jayanti!!!

A Védák szerint ma van az a nap, amikor Dhanwantari, az Ájurvéda Istene, kiemelkedve a tej óceánból elhozta a mi világunkba a halhatatlanság nektárját és az Ájurvéda tudományát. Az esti jóga óra után meg fogjuk tanulni a legfőbb Dhanwantari Mantrát.

Legyen bármilyen betegségünk, ha ma kezdjük el a gyógykezelést, csodálatos gyógyulásban lesz részünk!

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .