Dhanwantari és Ájurvéda

Október 27-én, az Ájurvéda órán (17.00-19.00) a következő témák lesznek terítéken:

Befejezzük a bőrbetegségek kezeléseit: a herpeszt, a pikkelysömört és egyéb komolyabb problémákat fogjuk átvenni.

Valamint elkezdjük az idős kori gondozás elsajátítását, és persze nagy vonalakban átvesszük a különböző életszakaszokra vonatkozó ajánlását az Ájurvédának.

Ezenkívül, ma (10.24.) van Sri Dhanwantari Jayanti!!!

A Védák szerint ma van az a nap, amikor Dhanwantari, az Ájurvéda Istene, kiemelkedve a tej óceánból elhozta a mi világunkba a halhatatlanság nektárját és az Ájurvéda tudományát. Az esti jóga óra után meg fogjuk tanulni a legfőbb Dhanwantari Mantrát.

Legyen bármilyen betegségünk, ha ma kezdjük el a gyógykezelést, csodálatos gyógyulásban lesz részünk!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük