Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2011 Március-Április

Panchang 2011 Március – Április

Március 14-én éjszaka a Nap áthalad a Halak jegyébe, beérve a Jupitert és a Merkúrt. A Jupiter bolygó itt saját jegyében van és nagyon erős, így az igazságérzet, a jogi és pénzügyi korrektség fontos szerepet kap, mert ezek a Jupiter velejárói. De ahogy a Nap megérkezik a jegybe, a fent említett területeket sokszor majd erőből, és nem következetes racionalitással próbáljuk majd megoldani.

Ehhez az is hozzájárul, hogy a Merkúr bolygó a Halakban a lehető leggyengébb pozícióban van, ami ebben az esetben a kommunikációs nehézségeket és az analitikus gondolkodást gyengíti, ami kifejezetten a Merkúr bolygóhoz köthető erősségek, képességek.

Ezen felül a Halak jegye a természetes zodiákus utolsó jegye, ami a befejezés és a lezárás energiáit hordozza magában. Március 22-vel a Vénusz beéri a Mars bolygót, de csak 1-2 napra, amely két bolygó együttállása mindig kreativitást és szenvedélyességet rejt magában, mindez a Vízöntő jegyében egészen elképesztő fordulatokat hozhat a világban, kifejezetten a befejezések területén.

Március 25-én a Mars is a Halakba ér, így a Vénusz és Hold bolygókon kívül minden bolygó változó jegybe kerül. Tehát a változások és a befejezés kerül előtérbe, globálisan.

Március 25-én éjjel, Március 26, 27 egésznap, Április 1 éjjel, Április 2 és 3 egésznap, valamint 4-én délelőtt, Április 9 délután, és Április 10, 11 egésznap a Hold is változó jegyben lesz, ezeken a napokon, még intenzívebbek lesznek a változások.  A Március 27 és az Április 2 ráadásul kemény napok lesznek, azokon a napokon vigyázzunk magunkra.

Március 25től a Nap és a Mars együttállás újra elő áll, ami túl sok tűzzel jár, így mozgásban maradhatnak a túlfűtött helyzetek, a természeti katasztrófák és az óriási változásokat elősegítő energiák.

De a Mars nemcsak a Napot, hanem a Merkúrt is beéri, és így sajnos megint a hamis beszéd is életre kelhet, mert hiába a Nap/Merkúr együttállás, ami az igaz, tiszta, tanító beszédet jelenti, sajnos a Mars/Merkúr a hazug beszédre hajlamosít, ráadásul a Halakban a Merkúr a lehető leggyengébb helyzetben van.

Mindez a Jupiter jegyében a politikusok, és pénzügyi szakemberek igazmondását igen csak megnehezíti. Richard Nixonnak is Mars-Merkúr-Jupiter együttállása volt a Nyilasban, ami szintén a Jupiter jegye. Hát Ő nem az igazmondásáról volt híres. Muammar Gaddafinak is Mars-Merkúr-Jupiter együttállása van, igaz az Ikrek jegyében, ami szintén változó jegy a Halakhoz és a Nyilashoz hasonlóan.

A Szaturnusz természetesen még mindig a Szűz jegyében áll, ahogy a Rahu és Ketu is még mindig a Nyilas/Ikrek tengelyen vannak.

Szaturnusszal a természetes zodiákus hatos házában az élet úgy általánosságban sokkal több erőfeszítést kíván meg tőlünk az élet minden területén. A hatodik ház sajnos az ellenségeskedés háza is, lehetnek komoly összezörrenésekre lehetőségek, hiába a gyenge Merkúr, próbáljunk kommunikációval megoldani feszült helyzeteket.

A Nyilas jegyében még mindig egy nagyon gyenge Rahu (Felszálló Holdcsomópont) áll, ami a Nyilas idealista és harcos lényét teljesen felajzza a változások irányába, a Jupiter házában mindez (a Jupiter nemcsak a Halak jegyét uralja, hanem a Nyilas jegyét is) kapcsolódik az igazságérzetünkhöz, a jogi és morális hozzáállásunkhoz és a pénzügyi biztonságérzetünkhöz. Tehát ezeken a területeken megint csak intenzív mozgások várhatóak.

Április 14-én a Nap továbbhalad a Kos jegyébe, és az már a következő hónap története.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük