Bhakti Kutir Hírek

Tündérek,

Április 10 és 11 itt lesz egy kedves barátom Indiából, akik már régóta ismernek, tudják, hogy ez a Cseh srác már többször is volt itt Budapesten főző tanfolyamokat tartani. Egy szóval fenomenális szokott lenni.

Mindkét nap teljes menü sorokat fogunk megfőzni és megenni, ami nagyjából 8-10 fogást fog jelenteni. Most nem csak Ő lesz itt, de két kis srác is a sulinkból. A tanfolyam díja majd teljes egészében az iskolaműködtetésre lesz fordítva. Ezek a srácok szerzetesek mindent  amit kapnak, beleöntik az iskolába. Szóljatok, ha szeretnétek jönni, mert az érdeklődés óriási szokott lenni, nehogy ne férjetek be.

Üdv, Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

4 Responses to Bhakti Kutir Hírek

 1. Dankó Szilvia Heone szerint:

  Kedves Ádám!
  Engem érdekelne a főzőtanfolyam. Ugye ezek vegetáriánus ételek? Mennyibe kerül a két nap?
  Köszönettel: Heone

 2. Budavári Réka szerint:

  Én is szeretnék jönni. Ha van lista, írjatok fel, köszönöm.
  Szép napot.
  Réka

 3. Cenova Nati szerint:

  Engem is érdekelne a fözés, de azért jó lenne tudni az anyagi vonzatáról.
  Minden jót: Nati

 4. Reni szerint:

  szia Ádám, a főzőtanfolyam mikor kezdődik és hány óráig tart? Egy napra is lehet menni, ha a másik nap már nem érek rá, ugye?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük