Bhakti Kutir Hírek

Tündérek,

Április 10 és 11 itt lesz egy kedves barátom Indiából, akik már régóta ismernek, tudják, hogy ez a Cseh srác már többször is volt itt Budapesten főző tanfolyamokat tartani. Egy szóval fenomenális szokott lenni.

Mindkét nap teljes menü sorokat fogunk megfőzni és megenni, ami nagyjából 8-10 fogást fog jelenteni. Most nem csak Ő lesz itt, de két kis srác is a sulinkból. A tanfolyam díja majd teljes egészében az iskolaműködtetésre lesz fordítva. Ezek a srácok szerzetesek mindent  amit kapnak, beleöntik az iskolába. Szóljatok, ha szeretnétek jönni, mert az érdeklődés óriási szokott lenni, nehogy ne férjetek be.

Üdv, Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

4 Responses to Bhakti Kutir Hírek

 1. Dankó Szilvia Heone szerint:

  Kedves Ádám!
  Engem érdekelne a főzőtanfolyam. Ugye ezek vegetáriánus ételek? Mennyibe kerül a két nap?
  Köszönettel: Heone

 2. Budavári Réka szerint:

  Én is szeretnék jönni. Ha van lista, írjatok fel, köszönöm.
  Szép napot.
  Réka

 3. Cenova Nati szerint:

  Engem is érdekelne a fözés, de azért jó lenne tudni az anyagi vonzatáról.
  Minden jót: Nati

 4. Reni szerint:

  szia Ádám, a főzőtanfolyam mikor kezdődik és hány óráig tart? Egy napra is lehet menni, ha a másik nap már nem érek rá, ugye?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük