Védikus Asztrológia Előre Jelzés

Védikus Asztrológia Előre Jelzés- de csak Január 15ig.

Karácsony előtt nem tudtam leülni és megírni a szokásos előre jelzést, pedig érdekes bolygó állás volt, és még lesz is Január 15ig.

A nagy férfi hármas a Nap, a Mars és a Jupiter pont háromszög pozícióban voltak és vannak, és ráadásul egymás házaiban. A Nap a Nyilasban van, a Jupiter házában, a Jupiter a Kosban, a Mars házában és a Mars az Oroszlánban, a Nap házában. Ezért volt, hogy minden vezető férfi most találta ki a tutit, és magában. A fent említett három jegy mind tűz jegy, ami azért nem feltétlenül az együtt működésről szól, ezen kívül, a Nap és a Mars tüzes bolygók is, tüzes jegyben szóval a kan ego szárnyra kapott.

Nem véletlen, hogy Sarkozy bemondta azt, hogy ha semmilyen más Uniós ország sem vezeti be a banki tranzakció adót, attól ő még befogja Franciaországban, vagy az sem, hogy a jelentkező közötti legférfiasabb jelenség lett a republikánus elnök jelölt Amerikában. Mellesleg Mitt Romney Jupiterre a Mars jegyében a Skorpióban van, és ezen kívül még van egy már oly sokszor említett  Nap/Mars együttállása, ami tipikusan az erős vezetők bolygó állása.

Mondjuk van egy Merkúr is a Nap és Mars mellett, szóval ha elnök lesz, „szerencsére” nem törik meg a Kennedy óta tartó trend, miszerint minden amerikai elnöknek az utóbbi 50 évben van hazugságra hajlamosító bolygóállása. De, hogy idézzük a nagy Ronald Reagant: „El sem tudom képzelni, hogy a többiek, hogyan voltak elnökök úgy, hogy előtte nem voltak színészek.”

Szóval hölgyek már csak néhány nap és férfi társaitok nem fogják azt gondolni, hogy ők csinálták a kanalat.

Nem akartam azt, hogy Január 15 után rakom fel a következő havi előrejelzést és lemaradjatok erről a különleges napról. Január 15, amikor a nap átáll az északi pályájára és úgy mond visszatér az élet az északi féltekéhez.

Ezt a napot Makara Sankrantinak is hívják, mert ezen a napon lép be a Nap a Bak jegyébe. Ez a nap 100 ezerszeres hatással bír. Tehát bármi jót teszünk 100 ezerszeres lesz az elnyert karmikus jó eredmény is. Szóval segítsünk másokon, adakozzunk, mosogassunk el a szeretteink helyet, etessük meg a kidobott teknőcöket a Feneketlen Tónál, stb.

Amúgy 15 pont Vasárnapra is esik, a Nap napjára szóval tegyünk az egészségünkért!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük