Védikus Asztrológia Előre Jelzés

Védikus Asztrológia Előre Jelzés- de csak Január 15ig.

Karácsony előtt nem tudtam leülni és megírni a szokásos előre jelzést, pedig érdekes bolygó állás volt, és még lesz is Január 15ig.

A nagy férfi hármas a Nap, a Mars és a Jupiter pont háromszög pozícióban voltak és vannak, és ráadásul egymás házaiban. A Nap a Nyilasban van, a Jupiter házában, a Jupiter a Kosban, a Mars házában és a Mars az Oroszlánban, a Nap házában. Ezért volt, hogy minden vezető férfi most találta ki a tutit, és magában. A fent említett három jegy mind tűz jegy, ami azért nem feltétlenül az együtt működésről szól, ezen kívül, a Nap és a Mars tüzes bolygók is, tüzes jegyben szóval a kan ego szárnyra kapott.

Nem véletlen, hogy Sarkozy bemondta azt, hogy ha semmilyen más Uniós ország sem vezeti be a banki tranzakció adót, attól ő még befogja Franciaországban, vagy az sem, hogy a jelentkező közötti legférfiasabb jelenség lett a republikánus elnök jelölt Amerikában. Mellesleg Mitt Romney Jupiterre a Mars jegyében a Skorpióban van, és ezen kívül még van egy már oly sokszor említett  Nap/Mars együttállása, ami tipikusan az erős vezetők bolygó állása.

Mondjuk van egy Merkúr is a Nap és Mars mellett, szóval ha elnök lesz, „szerencsére” nem törik meg a Kennedy óta tartó trend, miszerint minden amerikai elnöknek az utóbbi 50 évben van hazugságra hajlamosító bolygóállása. De, hogy idézzük a nagy Ronald Reagant: „El sem tudom képzelni, hogy a többiek, hogyan voltak elnökök úgy, hogy előtte nem voltak színészek.”

Szóval hölgyek már csak néhány nap és férfi társaitok nem fogják azt gondolni, hogy ők csinálták a kanalat.

Nem akartam azt, hogy Január 15 után rakom fel a következő havi előrejelzést és lemaradjatok erről a különleges napról. Január 15, amikor a nap átáll az északi pályájára és úgy mond visszatér az élet az északi féltekéhez.

Ezt a napot Makara Sankrantinak is hívják, mert ezen a napon lép be a Nap a Bak jegyébe. Ez a nap 100 ezerszeres hatással bír. Tehát bármi jót teszünk 100 ezerszeres lesz az elnyert karmikus jó eredmény is. Szóval segítsünk másokon, adakozzunk, mosogassunk el a szeretteink helyet, etessük meg a kidobott teknőcöket a Feneketlen Tónál, stb.

Amúgy 15 pont Vasárnapra is esik, a Nap napjára szóval tegyünk az egészségünkért!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük