Védikus Asztrológia Előre Jelzés: 2012 Jan-Feb…

Védikus Asztrológia Előre Jelzés

Vége lett a nagy férfi hármas a Nap, a Mars és a Jupiter egymástól pont háromszög pozícióban voltának, amelyek ráadásul egymás házaiban is álltak. A Nap a Nyilasban volt, a Jupiter házában, a Jupiter a Kosban, a Mars házában és a Mars az Oroszlánban, a Nap házában.

Az ezt a bolygóállást követő tesztoszteron csökkenés valószínű, hogy hatni fog személyes kapcsolatainkra, a világ állására, úgy általában mindenre. Picit nyugalmasabb fordulatokat vehetnek az események.

Jó azért ne kezdjük ünnepelni a világ békét mert Január 24én a Mars elkezd majd retrográlni, tehát közelebb kerülni a földhöz és azzal újra hevülni kezdenek majd a nemzetközi helyzetek, de ettől a dátumtól már inkább a szokásos konfliktusok lesznek majd, és nem mesterséges feszültségek, és kis királyok által okozott balhék.

Ránk nézve, arra vigyázzunk, hogy ne kerüljünk szükségtelen és felesleges konfliktusokba, vagy ha közelünkben van gyakran kötekedő egyén, őt mostanság picikét kerüljük.

De természetesen tanulhatunk is az egészből, mert még ugyanazon a napon a Merkúr csatlakozik a Naphoz a Bak jegyében, ami mindig az igaz, tiszta és tanító beszéd bolygóállása.

Van egy okos kis Hindi közmondás: „Ha egy valaki mondja azt, hogy valami gond van veled, akkor gondolkodj el rajta, ha sokan, akkor valamit igazán jól csinálsz.”

Szóval a felénk mondott és/vagy kiabált dolgokból is okulhatunk, még akkor is, hogyha a mondanivaló stílusa sokszor többet árul el a beszélőről, mint a magáról a témáról, és mivel a Nap és a Merkúr sem érzi felhőtlenül jól magát a Bakban, az lesz a helyzet, hogy Mars erőssége jobban fog érvényesülni.

Magyarán erősebb stílusú kommunikációra számíthatunk, de lehet, benne tanulnivaló is.

Február 3án a Vénusz átvándorol a Halakba, ahol a legerősebb pozícióba kerül. Így a vénuszi jellemzők előtérbe fog kerülni. Szerelem, ínyencség, művészetek, szépérzék, mind-mind a Vénuszhoz köthető jelenségek. Érezzük majd jól magunkat.

A Jupiter, a Mars, a Szaturnusz, a Rahu és a Ketu nem mozdulnak, és róluk már írtam is respektív pozícióikról, a Hold ugyan gyors mozgású, de mivel már megígértem, hogy majd megpróbálom a jó napokat előre feltüntetni a honlapunkon, legyen ez egy első kísérlet erre:

Január 23, Ganga Sagar Méla és Újhold. Ez a nap annak az ünnepe, amikor a Gangesz alászállt a földre, először elérte az óceánt. A Gangesz azért jött a földre, hogy megtisztítsa azt, ezért ez a nap kiváló testi és lelki nagytakarításra, és az Újhold révén, hogy kevésbe vagyunk érzelmileg érintettek, arra is jó, hogy régi sérelmeinket elengedjük, és békét kössünk magunkkal.

Január 28, Szombat, Vaszant Pancshami napja, azaz a tavasz első napja. Ezen a napon tér vissza a nedvek keringése a nővényekbe, ilyenkor indul újra az élet.

Január 30án Szúrja Nárájana Jayanti lesz, a Nap Isten napja, ami az a különleges esemény a Védikus Kalendáriumban, amikor ha megfürdünk szabad ég alatt természetes vízben, akkor egész évben egészségesek leszünk. A hold ezen túl a varázslatos kezdetek csillagképében lesz majd.

Február 3, Jóga böjt: ezen a napon kerüljük a gabonaféléket és a bab-lencse féléket. Drága Mesterem születésnapja.

Február 7, Telihold: ez a nap minden szilárd tevékenységre jó, mármint olyan dolgokra, amit tartósnak és hosszú távúnak szeretnénk az életünk részeként élvezni, kivéve a házasságot, egybekelésre sajna, nem jó ez a nap.

Ha már konkrét napokat is leírunk, az aktuális előre jelzés majd mindig megtalálható lesz, az asztrológia ablak alatt a honlap fejlécén.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük