Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ…Nepáli Spirituális Vakáció

napalmountainsKedves Zarándok Tündérmacik és/vagy azok, akik ha nem is a zarándoklat végett, de szívesen eljönnek velünk a világ legmélyebb szakadékába túrázni, a világ legmagasabb hegyei közé, mert Nepálba menni jó!

Hamarosan indulunk és el kell kezdeni véglegesíteni a repülőjegyeket, így február 5. lesz a végleges jelentkezési határidő, és február 12-én kell majd az első részletet kifizetni a megbeszéltek szerint.

Aki nem tudott ott lenni a tájékoztatón, és szeretne velünk tartani, az írjon nekem a goredas@yahoo.com címemre, és minden kérdésére válaszolok.

Már csak néhány helyünk van, úgyhogy hajrá!!!

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .