Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ…Nepáli Spirituális Vakáció

napalmountainsKedves Zarándok Tündérmacik és/vagy azok, akik ha nem is a zarándoklat végett, de szívesen eljönnek velünk a világ legmélyebb szakadékába túrázni, a világ legmagasabb hegyei közé, mert Nepálba menni jó!

Hamarosan indulunk és el kell kezdeni véglegesíteni a repülőjegyeket, így február 5. lesz a végleges jelentkezési határidő, és február 12-én kell majd az első részletet kifizetni a megbeszéltek szerint.

Aki nem tudott ott lenni a tájékoztatón, és szeretne velünk tartani, az írjon nekem a goredas@yahoo.com címemre, és minden kérdésére válaszolok.

Már csak néhány helyünk van, úgyhogy hajrá!!!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük