Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ…Nepáli Spirituális Vakáció

napalmountainsKedves Zarándok Tündérmacik és/vagy azok, akik ha nem is a zarándoklat végett, de szívesen eljönnek velünk a világ legmélyebb szakadékába túrázni, a világ legmagasabb hegyei közé, mert Nepálba menni jó!

Hamarosan indulunk és el kell kezdeni véglegesíteni a repülőjegyeket, így február 5. lesz a végleges jelentkezési határidő, és február 12-én kell majd az első részletet kifizetni a megbeszéltek szerint.

Aki nem tudott ott lenni a tájékoztatón, és szeretne velünk tartani, az írjon nekem a goredas@yahoo.com címemre, és minden kérdésére válaszolok.

Már csak néhány helyünk van, úgyhogy hajrá!!!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük