Megyünk Nepálba! Január 28-án találkozunk, hogy átbeszéljük a tudnivalókat

pokharareflectionKedves Nepálba Utazók, Leendő Zarándok Tündérek vagy csak szimplán a nepáli úttal kapcsolatosan érdeklődők!

Persze már ismeritek a nepáli út tervezett programját, de akinek a téma még új, ide kattintva meg tudja nézni út leírását.

Minden érdeklődött szeretettel várunk Január 28án, Szombaton a Bhakti Kutirban, (pontos címünk térképpel itt…) délután 4 órától egy átbeszélgetős eligazításra.

Hamarosan indulni fogunk, most már csak picit több mint 2 hónap múlva, szóval a találkozó célja, az, hogy lélekben kezdjünk egy kicsit felkészülni az útra.

Plusz ha most meg szervezünk egy össznépi találkozott, ahol majd megbeszéljük, hogy mit hozzunk, mire kell majd odafigyelnünk, stb. akkor még mindenkinek lesz 2 hónapja, hogy oltassa magát, vagy elő rákészüljön az útra azzal, amivel szeretne.

De ne ijedjetek meg ez nem egy feszélyezett légkörű csak én beszélek, mindenki más hallgat és jegyzetel előadás lesz, inkább egy-két alap dolog és néhány tudni való lesz áttárgyalva, mint pl:

Alap: természetesen a repjegyet és mindent Nepálban, én intézek. Az utazás (Budapest-Kathmandu oda-vissza repülő út), szállás, belépők, riksák, taxi, vízum, mászási engedély a Himalájába, belépési engedély a természetvédelmi területre, belföldi repülő járat minden benne van az út árában.

Muszáj: mindenki kössön utas biztosítást. Ezt azért nem intézem én nektek, mert többen is jelezték már, hogy ők mindig kötnek és egyedi biztosítást, tehát jobb az, ha mindenki úgy és olyan jelegűt kőt, amely neki a legmegfelelőbb.

Lényeges: majd utazáskor legyen nálatok 4db útlevél fotó, mert a nepáli vízumot a reptéren fogjuk megvenni és oda is és a mászási engedélyhez is kellenek majd fotók. Az sem ossza ha van nálatok 2-3 fénymásolat az útleveletekről.

Ellenőrizétek, hogy az útleveleitek legyen legalább 2013 elejéig érvényes.

Az lenne a legsimább a repülőjegyek foglalásával és vételével kapcsolatosan, ha legeslegkésőbb Február közepén meg tudnánk venni a jegyeket, mert az már csak másfél hónapra lesz az utunktól.

Akik nem tudnak, vagy nem akarnak eljönni az eligazításra, mivel már egy pár hete szétküldtem az úti ismertetőt jelezetek vissza, mondjuk Február 7ig, hogy akartok-e jönni, és akkor én rá indulok a repjegyek lefoglalására.

Viszont ha már van repjegy foglalásunk egy héten belül meg kell vennünk a jegyeket, mert tovább nem tartják a foglalásokat. Tehát Feb 12ig találkoznunk kell majd és pénzezni.

 Ha bármilyen kérdésetek lenne, vagy jönni szeretnétek, jelentkezetek az goredas@yahoo.com email címemre. A mostani terv az, hogy Április 2án fogunk elindulni, és 15 nap múlva jövünk vissza.

 Most az a legvalószínűbb is, hogy a qatari légitársasággal fogunk menni, ami nemcsak a világ legjobb légitársasága, de jók a csatlakozási idejük is.

Ha még lesz igény, az utazás előtt 2-3 héttel még összeülhetünk, és újra megbeszéljük az utat és a teendőket, meg, hogy mit célszerű hozni stb. és akkor majd megint kérdezhetek bármiről az úttal kapcsolatosan.

Addig is csokoládézlak benneteket,

Ádám

Om Tat Sat

Még olvasni való a nepáli útról:

http://www.bhaktikutir.net/2012/zarandokut-nepalba-2012-aprilis-elso-heteben.html

http://www.bhaktikutir.net/2012/jovo-het-vegere-mindent-fogunk-tudni-a-nepali-utrol-arakat-idopontokat-es-termeszetesen-mindenmas-fontosat-is.html

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük