Változás! Programváltozás! Kötelező olvasmány!

tanulásKedves Kutiros Tündérek és Tündérurak,

Októberben Nepálban leszünk egy kis zarándoklásra, így az alábbi programok változni fognak!

Kezdő Jóga tanfolyam:

Továbbra is a terv az, hogy Szeptember 5-én kezdünk, és Október 3-ig, 5 előadással meg is leszünk.

Utána én Nepálba el, majd jön az őszi szünet az iskolában, és így November 7-én tudnánk folytatni, és November 28-án fejeznénk be a 9. alkalmat. Tehát, csak azok jöjjenek el erre a tanfolyamra, akiket nem zavar a köztes szünet!

A Védikus Asztrológia tanfolyamot is képtelenség lenne elkezdeni Nepálból így rendhagyó módon lesz egy szombati alkalmunk is. November 19-én. 14 és 17 óra között.

Valamint az Ájurvéda alaptanfolyam 2. időpontja is változik!

Október 14 helyett November 12-én, Szombaton lesz, 14 és 17 óra között.

Amennyiben zavaros voltam, katt ide és itt minden már az új dátumokkal van feltéve.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

UI: Elnézést a kellemetlenségekért, de egy kis ázsiai zarándoklat után higgyétek el, töltődök és sokkal jobb leszek. Még ennél is!

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük