Upanisád gyűjtemény tudnivalók…

Kedves Mindenki,

Nagyon szerettem volna mára, Vjásza születésnapjára összehozni valamit, de sajnos nem sikerült. Viszont jövő hétre már úgy néz ki, lesz valamink!

A jelenlegi állás az, hogy 33 upanisád szövege kész! Plusz egy munkafüzet a Bhagavad Gítá tanulmányozásához. 

Abban biztos vagyok, hogy online könyvtár formájában kellene közzétenni, a szövegeket, de azt még nem tudom, hogy milyen formában. Elsőként egy bemutató jellegű kollekciót szeretnék közzétenni, ami 14 upanisádból áll, és további 22 cikket tartalmaz.

A 14 upanisád 2-2 szöveget tartalmaz az upanisádok 7 kategóriájából. Tehát 2 fő, 2 általános, 2 istennő, 2 jóga, 2 szerzetes, 2 Visnu és 2 Siva upanisádot. A további 22 írást függelékként szerepelnek és azzal a célzattal írtuk meg őket, hogy többlet magyarázattal szolgáljanak az upanisádokban leírtakhoz. 

Ez már jövőhéten elérhető lesz. A menet egyszerű lesz, ti elutaltok 4500 forintot és én kiküldök nektek egy linekt, amin keresztül ti betudtok állítani magatoknak egy felhasználó nevet és belépőkódot. És így már el is kezdhetitek az olvasgatást, a védák tanulmányozását, stb. Ki mire szeretné használni.

A 4500 forint erre a kollekcióra lesz érvényes, és 3 hónapig!

Egyébként minden észrevételre és tanácsra nyitottak vagyunk! A megosztás formáitól kezdve az árképzésig! Írjatok bátran! A mostani ár is abból indult ki, hogy ez 2 darab pizza ára! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Ma csak azok utaljanak, akiknek nem baj, hogy csak jövő héten kapnak linket! A postai címeteket mindenképpen írjátok be a közlemény rovatba! Kell a számlához! A számla adatok: Baktai Ádám Ev, MagNet Bank, 16200151-18538490.

Uui: A teljes tartalomjegyzék átnézhető itt!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Saját Szektánk Értékrendje, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Upanisád gyűjtemény tudnivalók…

  1. Visszajelzés: Bhakti Kutir Upanisád Szamgraha: Tartalomjegyzék kötetről-kötetre | Jóga Magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük