Új kurzusok és tanfolyamok a Kutirban: Asztrológia, Hatha Jóga Oktató Képző, Tai Chi, Zen Shiatsu

Most már látjuk, hogy hogyan néz ki az elkövetkező pár hónap a Kutirban és így ki tudunk tűzni időpontokat a várva várt képzésekre.

Íme, olvassátok, szemezgessétek, jelentkezzetek:

Om Tat Sat

November 3. Tai Chi:

8 alkalmas tanfolyam, ami alatt kényelmesen és alaposan meg tudjuk tanulni a Tai Chi egy 24 lépéses formáját. Ez a gyakorlatsor az, ami az ázsiai játékokon a kötelező formagyakorlat.

A tanfolyam során a bemelegítéseknél megtanuljuk a 8 brokát tekercs alap chi kung gyakorlat sort, a 6 makko ho meridián nyitó gyakorlatokat, ami annyira elterjedt a távol keleti mozgáskultúrában, hogy a japán do-in szerves része is, és megtanuljuk a zhan zhuang álló meditációs gyakorlatait is a taoista jógából.

Időpontok: Október 31. pihenő nap, ezért, hogy még karácsony előtt be tudjuk fejezni a kurzust, November 3-án kezdünk, de utána December 19-ig hétfőnként fogunk találkozni még hétszer. Az órák 18.00-19.00 óráig tartanak.

November 11. Jóga Oktatói Kurzus:

3 hetente találkoznánk Péntekenként. Reggel 9-től 15 óráig. A tematika az lesz, hogy 90 percet jógázunk, 3 órát elméletezünk és írunk, majd 90 percet jógázunk. A képzés 1 éves, ami 2 szünettel számítva, 15 alkalomból áll.

A képzés ideje alatt a hallgatóknak gyakorlási lehetőséget biztosítunk a Bhakti Kutirban az alábbi feltételekkel: a teljes tanfolyami díj kifizetésekor egy szabadon felhasználható ingyenes jógabérletet adunk, mely a hatha jóga órákon való korlátlan részvételre jogosít. Azoknak a hallgatóknak, akik részletekben kívánják kifizetni a kurzus díját, a jógabérletek árából 50% kedvezményt biztosítunk.

A kurzus elvégzése és a sikeresen teljesített vizsga után ugyanazt az oklevelet kapják meg a résztvevők, mint az oktató, Baktai Ádám.

November 12. Védikus Asztrológia:

Havi 1 teljes szombattal 2 év alatt be tudjuk fejezni ezt a tanfolyamot. Ilyen alkalmakkor reggel 10-től leszünk majd 18 óráig. Bővebben:

November 13. Zen Shiatsu:

5 teljes hétvégés a kurzus, de asztrológiailag is kedvező szombat hiányában az első hétvégi tananyagot 2 részre bontjuk, így az első alkalommal csak vasárnap találkozunk. Megint csak reggel 10-től leszünk este 6-ig, mindkét nap. A kurzusról bővebben:

 A tanfolyamokat 10 ember jelentkezésével tudjuk elindítani!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Új kurzusok és tanfolyamok a Kutirban: Asztrológia, Hatha Jóga Oktató Képző, Tai Chi, Zen Shiatsu

 1. Winternitz Andrea szerint:

  Kedves Ádám,
  A jógaoktatói milyen tananyagot foglal magába? És mennyibe fog kerülni?
  Üdv Andrea (kineziológus)

 2. Salamon Zsuzsanna szerint:

  Hari Om,

  érdeklődnék,mennyibe kerül a tanfolyam,és milyen részletfizetési lehetőség van?

  Köszönöm:
  Salamon Zsuzsi

 3. Salamon Zsuzsanna szerint:

  Szia Ádám,

  az előbb nem írtam ,h. a jógaoktató képzés díját szeretném tudni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük