Új kurzusok és tanfolyamok a Kutirban: Asztrológia, Hatha Jóga Oktató Képző, Tai Chi, Zen Shiatsu

Most már látjuk, hogy hogyan néz ki az elkövetkező pár hónap a Kutirban és így ki tudunk tűzni időpontokat a várva várt képzésekre.

Íme, olvassátok, szemezgessétek, jelentkezzetek:

Om Tat Sat

November 3. Tai Chi:

8 alkalmas tanfolyam, ami alatt kényelmesen és alaposan meg tudjuk tanulni a Tai Chi egy 24 lépéses formáját. Ez a gyakorlatsor az, ami az ázsiai játékokon a kötelező formagyakorlat.

A tanfolyam során a bemelegítéseknél megtanuljuk a 8 brokát tekercs alap chi kung gyakorlat sort, a 6 makko ho meridián nyitó gyakorlatokat, ami annyira elterjedt a távol keleti mozgáskultúrában, hogy a japán do-in szerves része is, és megtanuljuk a zhan zhuang álló meditációs gyakorlatait is a taoista jógából.

Időpontok: Október 31. pihenő nap, ezért, hogy még karácsony előtt be tudjuk fejezni a kurzust, November 3-án kezdünk, de utána December 19-ig hétfőnként fogunk találkozni még hétszer. Az órák 18.00-19.00 óráig tartanak.

November 11. Jóga Oktatói Kurzus:

3 hetente találkoznánk Péntekenként. Reggel 9-től 15 óráig. A tematika az lesz, hogy 90 percet jógázunk, 3 órát elméletezünk és írunk, majd 90 percet jógázunk. A képzés 1 éves, ami 2 szünettel számítva, 15 alkalomból áll.

A képzés ideje alatt a hallgatóknak gyakorlási lehetőséget biztosítunk a Bhakti Kutirban az alábbi feltételekkel: a teljes tanfolyami díj kifizetésekor egy szabadon felhasználható ingyenes jógabérletet adunk, mely a hatha jóga órákon való korlátlan részvételre jogosít. Azoknak a hallgatóknak, akik részletekben kívánják kifizetni a kurzus díját, a jógabérletek árából 50% kedvezményt biztosítunk.

A kurzus elvégzése és a sikeresen teljesített vizsga után ugyanazt az oklevelet kapják meg a résztvevők, mint az oktató, Baktai Ádám.

November 12. Védikus Asztrológia:

Havi 1 teljes szombattal 2 év alatt be tudjuk fejezni ezt a tanfolyamot. Ilyen alkalmakkor reggel 10-től leszünk majd 18 óráig. Bővebben:

November 13. Zen Shiatsu:

5 teljes hétvégés a kurzus, de asztrológiailag is kedvező szombat hiányában az első hétvégi tananyagot 2 részre bontjuk, így az első alkalommal csak vasárnap találkozunk. Megint csak reggel 10-től leszünk este 6-ig, mindkét nap. A kurzusról bővebben:

 A tanfolyamokat 10 ember jelentkezésével tudjuk elindítani!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Új kurzusok és tanfolyamok a Kutirban: Asztrológia, Hatha Jóga Oktató Képző, Tai Chi, Zen Shiatsu

 1. Winternitz Andrea szerint:

  Kedves Ádám,
  A jógaoktatói milyen tananyagot foglal magába? És mennyibe fog kerülni?
  Üdv Andrea (kineziológus)

 2. Salamon Zsuzsanna szerint:

  Hari Om,

  érdeklődnék,mennyibe kerül a tanfolyam,és milyen részletfizetési lehetőség van?

  Köszönöm:
  Salamon Zsuzsi

 3. Salamon Zsuzsanna szerint:

  Szia Ádám,

  az előbb nem írtam ,h. a jógaoktató képzés díját szeretném tudni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük