Jóga tábor jelentkezési határidő…

Kedves Tündérkék,

Most Vasárnap lesz a jelentkezési határidő a montenegrói Jóga táborunkra!

susanj

A program nem változik a tavalyi táboritól, mert nagyon bevált. Reggel Jógázunk egy másfél órát, erősen terápiás jelleggel. Délután átvesszük a Tai Chi egy 24 lépéses formáját, így a tábor végére meg is lesz a sorozat. 

A reggeliket mi biztosítjuk, főként mediterrán hatású hamikákra számítsatok, és a hétből 2 délután együtt főzni is fogunk, természetesen ultra finom indiai ételeket.

Megint csak a tengerparttól pár száz méterre leszünk, apartmanokban. Vannak 2, 3 és 4 fős apartmanok is. Bennük konyha, szoba, fürdő ami kell. Susanj-ban leszünk Bar városának közvetlen közelében. 

Szeptember 5 szombaton kellene indulnunk, mert az előtti nap asztrológiailag húzós. Viszont hiába vonatozzunk az első este, már aki úgy jönne, hogy Belgrádig autóval és onnan vonattal, amire az autóinkat is felpakoljuk, meg lesz a 7 éjszaka, szóval visszafelé majd Vasárnap indulunk.

Most úgy számoltuk, hogy a 2 fős apartmannal számolva 95 ezer forint lenne  a tábor díja, meg a fent említett étkezések, stb. Tőbb fős apartmanban valamivel olcsóbb lesz. 

Amennyiben kérdéseitek lennének írjatok nekem a Facebookon, vagy a goredas@yahoo.com címemre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .