Aktuális Védikus Asztrológia Előrejelzés: Nap a Szűzben (Szeptember 17 – Október 17)

mercuryA Rahu természete az, hogy mindent fokoz, amivel kapcsolatba kerül. Így azáltal, hogy a Nap csatlakozott a Rahuhoz a Szűz jegyében, a Nap hatása is fokozódik, és minden, ami a Nappal kapcsolatos.

Többek között a Nap a személyiségünk bolygója is és így, hogy a Rahu által erősebb lesz az énképünk és az önérvényesítési képességünk, kicsit kiegyensúlyozottabban fogjuk látni a világot, ami jót fog tenni a Mars helyzetéből adódó önmarcangolásainknak.

Több lesz bennünk a kommunikációs kényszer és ingerencia is azáltal, hogy a Nap és a Merkúr együtt áll. Ráadásul a Szűz jegyében a Merkúr a legerősebb pozícióban érvényesül, szóval minden merkúri jelenség hatványozottabban lesz jelen az életünkben.

Tehát kommunikáció, racionális gondolkodás, odafigyelés a részletekre, üzleti érzék, nyelvek tudása és tanulása, a számokkal kapcsolódó területek, minden erősebben lesz érezhető a mindennapokban.

Aztán Szeptember 20-án a Merkúr továbbáll és áthalad a Mérlegbe, ami így tovább fókuszálja a kommunikációs erőfeszítéseinket a partnereink irányába, kollegáink és munkatársaink felé és úgy általánosságban az együttműködésre irányuló elképzelések megvalósítása érdekében.

Szeptember 25-ével a Vénusz a Szűzbe jegyébe lép át, aminek nem kellene annyira jónak lenni, mert a Vénusz ott esésben van, de előáll egy ritka házcserés bolygóállás azáltal, hogy a Vénusz és a Merkúr egymás házaiban állnak és az nagyon erőssé teszi az érintett bolygókat.

Ugyanakkor egy Nap/Rahu együttállás a Vénusz jelenlétével picit azért megbolondítja a helyzetet. Akármennyire önmarcangoltunk az elmúlt időben, most simán át tudunk majd esni a ló túloldalára, és olyan nárcisztikus hajlamokat fogunk érezni és manifesztálni, hogy még saját magunkat is meg fogjuk tudni lepni.

Így egészen addig, amíg a Nap át nem halad a Mérlegbe, majd Október 17-ével, ezek az érzetek fognak oda-vissza limbózni bennünk. A Mars adta önmarcangolás és a magunkban való hibák keresése fog váltakozni a Nap/Rahu/Vénusz nárcisztikus önimádatéval, és a beszéljük meg, mert mindent meg lehet oldani Merkúr/Szaturnusz flash-el.

Aztán a Nap átsuhan a Mérlegbe, és megváltoznak a feltételek, de ez már a következő hónap regéje.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .