Aktuális Védikus Asztrológia Előrejelzés: Nap a Szűzben (Szeptember 17 – Október 17)

mercuryA Rahu természete az, hogy mindent fokoz, amivel kapcsolatba kerül. Így azáltal, hogy a Nap csatlakozott a Rahuhoz a Szűz jegyében, a Nap hatása is fokozódik, és minden, ami a Nappal kapcsolatos.

Többek között a Nap a személyiségünk bolygója is és így, hogy a Rahu által erősebb lesz az énképünk és az önérvényesítési képességünk, kicsit kiegyensúlyozottabban fogjuk látni a világot, ami jót fog tenni a Mars helyzetéből adódó önmarcangolásainknak.

Több lesz bennünk a kommunikációs kényszer és ingerencia is azáltal, hogy a Nap és a Merkúr együtt áll. Ráadásul a Szűz jegyében a Merkúr a legerősebb pozícióban érvényesül, szóval minden merkúri jelenség hatványozottabban lesz jelen az életünkben.

Tehát kommunikáció, racionális gondolkodás, odafigyelés a részletekre, üzleti érzék, nyelvek tudása és tanulása, a számokkal kapcsolódó területek, minden erősebben lesz érezhető a mindennapokban.

Aztán Szeptember 20-án a Merkúr továbbáll és áthalad a Mérlegbe, ami így tovább fókuszálja a kommunikációs erőfeszítéseinket a partnereink irányába, kollegáink és munkatársaink felé és úgy általánosságban az együttműködésre irányuló elképzelések megvalósítása érdekében.

Szeptember 25-ével a Vénusz a Szűzbe jegyébe lép át, aminek nem kellene annyira jónak lenni, mert a Vénusz ott esésben van, de előáll egy ritka házcserés bolygóállás azáltal, hogy a Vénusz és a Merkúr egymás házaiban állnak és az nagyon erőssé teszi az érintett bolygókat.

Ugyanakkor egy Nap/Rahu együttállás a Vénusz jelenlétével picit azért megbolondítja a helyzetet. Akármennyire önmarcangoltunk az elmúlt időben, most simán át tudunk majd esni a ló túloldalára, és olyan nárcisztikus hajlamokat fogunk érezni és manifesztálni, hogy még saját magunkat is meg fogjuk tudni lepni.

Így egészen addig, amíg a Nap át nem halad a Mérlegbe, majd Október 17-ével, ezek az érzetek fognak oda-vissza limbózni bennünk. A Mars adta önmarcangolás és a magunkban való hibák keresése fog váltakozni a Nap/Rahu/Vénusz nárcisztikus önimádatéval, és a beszéljük meg, mert mindent meg lehet oldani Merkúr/Szaturnusz flash-el.

Aztán a Nap átsuhan a Mérlegbe, és megváltoznak a feltételek, de ez már a következő hónap regéje.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük