Taoista Jóga Újratöltve

Drága Tündérek!

Többen is jeleztétek, hogy bár a Taoista Jóga Kurzus hétfői első alkalmán nem tudtatok megjelenni, szívesen csatlakoznátok, csak hogy mi a teendő ez esetben, ugyebár!? 🙂 Várlak Benneteket sok szeretettel a jövőhét hétfői következő alkalommal, vesszük majd együtt a többiekkel az akkori részeket, én pedig utána maradok veletek és elmesélem hogy mi volt az első alkalommal.

A taoista jóga résztvevői -40% kedvezménnyel vehetnek részt a Hatha jóga órákon, valamint a Pancsa karma kúrát végzettek szintén -40% kedvezményt kapnak a Taoista jóga kurzus árából.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük