Taoista Jóga Újratöltve

Drága Tündérek!

Többen is jeleztétek, hogy bár a Taoista Jóga Kurzus hétfői első alkalmán nem tudtatok megjelenni, szívesen csatlakoznátok, csak hogy mi a teendő ez esetben, ugyebár!? 🙂 Várlak Benneteket sok szeretettel a jövőhét hétfői következő alkalommal, vesszük majd együtt a többiekkel az akkori részeket, én pedig utána maradok veletek és elmesélem hogy mi volt az első alkalommal.

A taoista jóga résztvevői -40% kedvezménnyel vehetnek részt a Hatha jóga órákon, valamint a Pancsa karma kúrát végzettek szintén -40% kedvezményt kapnak a Taoista jóga kurzus árából.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük