Taoista jóga tematika – 6.hét

Az e heti etap gyakorlatai:

Fizikai gyakorlat: Befejezzük az utolsó gyógyító hangot, a hármas melegítő gyakorlatával, valamint ehhez kapcsolódóan a nyakunkat fogjuk átmozgatni. Belekezdünk Yi Chin Ching-ben vagyis az inak és szalagok tréningjébe, amit maga Bódhidharma, a Shaolin Kung-Fu alapítója állított össze.

Légző gyakorlat: Folytatjuk a hasi légzést, valamint a felhúzások gyakorlását, főként az  Aranyvirág Titkai című ősi taoista írás alapján.

Meditációs gyakorlat: Folytatjuk a Belső mosoly meditációs gyakorlatot, közben pedig a főbb szerveinkre fókuszálunk.

tao

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük