Hogyan kell értelmezni a Bhakti Kutir napi asztrológiai előrejelzéseit?

Soccer Battle Match. Detailed vector cartoon seriesErről már egyszer írtam korábban, de általában mindig ugyan azok a kérdések szoktak előkerülni, ezekre szeretnék most egy-két példával válaszolni.

Előfordul olyan, hogy felírjuk a honlapra, hogy ma egy éles, vagy agresszív hatású nap várható, de természetesen ez nap azt jelenti, hogy csak ezeken a napokon történhet rossz velünk vagy, hogy globálisan a jó napokon minden csitti-fitti, és a rossz napokon mindenki szenved.

 

A lehető legjobb és legszebb asztrológiai napokon is szoktak emberek meghalni balesetben, mert a nagy számok törvénye alapján, ez így működik.

A Bhakti Kutir előrejelzése azt szolgálja, hogy előre belepillanthassunk egy picit a jövőbe, hogy ha valami fontosat és vagy életbevágót intézünk, akkor lehetőleg egy olyan napon kezdjünk hozzá, ami lágy és kellemes, mert ezeken a napokon könnyebb szót érteni emberekkel, könnyebb ráhangolódni mások igényeire, szükségleteire, vágyaira.

Viszont amikor egy olyan éles nap kerül előtérbe, mint a múlt keddi vagy például a mai, az szimplán azt jelenti, hogy az emberek reagálhatnak egy kicsit ingerültebben, vagy az általános feszültség lehet lényegesen magasabb. És amikor egy extrán kellemetlen nap összejön, az annyit tesz hozzá az életünk menetéhez, hogy még a szokásosnál is gázosabb dolgok történhetnek velünk, vagy valami egészen új, idegtépő akció kerül előtérbe, amit mondjuk eddig még nem tapasztalhattunk.

Például múlt héten kedden, az extra durva hatású kedden Bulgáriában szélsőséges futballszurkolók berontottak egy sajtótájékoztatóra, a frissen kinevezett edzőről letépték a mezt, ütöttek rajta egy-két kubait, és kirugdosták a sajtótájékoztatóról, mondván, hogy ők mint a csapat szurkolói nem egyeznek bele kinevezésébe. Ilyen még nem volt a fociban, és kellett hozzá egy ilyen kedd, hogy egy ilyen fajta újdonság beépüljön a sport köztudatba.

Egyébként észrevettétek, hogy ha a jóga és az ájurvéda szemléletéből nézzük a focit, és azt hogy a játék úgy játszódik, hogy a tudatunkat lesüllyesztjük a lábainkba és így egyből értelmet nyer az, hogy miért a legvandálabbak a futballszurkolók, és miért az egyik legdurvább sport a foci?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük